NAŠE VEČE“ IVANA BOSILJČIĆA PONOVO 30. SEPTEMBRA U KOMBANK DVORANI

0
Reklama

Posle uspešnog majskog nastupa Ivana Bosiljčića u Kombank Dvorani i velikog interesovanja publike, umetničko veče pod nazivom „Naše veče“ biće ponovo održano 30. septembra u 20h u Kombank Dvorani. Poznati glumac će u  Velikoj sali kultnog prostora po drugi put interpertirati poeziju književnih velikana: Sergeja Jesenjina, Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, Šarla Bodlera, Milana Rakića, a sve uz pratnju muzike koja  suptilinim tonovima parira snazi „poetske ostavštine“ svetski priznatih umetnika. 

 Umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima. 

Publika je burnim emotivnim reakcijama dočekivala Bosiljčićeve nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, kao i u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Muzičke večeri pozdravljala je publika I na turnejama  Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

 Podsetimo, Ivan Bosiljčić duže od decenije, pored bogate televizijske,filmske  i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike.


KARTE ZA „NAŠE VEČE“ SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

BROJ MESTA OGRANIČEN NA 500 OSOBA
 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here