Naše veče” Ivana Bosiljčića na Dan Zaljubljenih 14. februara u Kombank Dvorani

Veliki povratak popularnog glumca nakon snimanja filmova i serija u Rusiji

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Pesma Chasing Norda izabrana kao jedna od polufinalnih na International Songwriting Competitionu

Prijavljeni su izvođači iz 158 zemalja s preko 26000 pesama, a u žiriju su između ostalih istaknuti svetski izvođači...

FESTIVAL POLJSKIH FILMOVA „VISLA” U SRBIJI (04.03. – 07.03.)

Festival savremenog poljskog filma „Visla” biće realizovan od 4. do 7. marta u digitalnom izdanju na veb stranici www.mojeekino.pl...

ČUVENI BUBNJAR HAUSTORA I DISCIPLINE KIČME PREDSTAVLJA NOVI PROJEKAT I PRVI SINGL

Zagreb, 1. marta 2020. – Glasoviti bubnjar Haustora i Discipline Kičme, Srđan Gulić Gul, obogatiće domaću scenu novim muzičkim...

“Naše veče” naziv je novog scensko–muzičkog projekta Ivana Bosiljčića koji će biti izveden 14. februara na Dan Zaljubljenih u Kombank Dvorani, gde će popularni glumac prvi put interpretirati poeziju književnih velikana kao što su Sergej Jesenjin, Šarl Bodler ili Milan Rakić.

Muzička predstava je prema konceptu zamišljena kao i prethodne večeri muzike i poezije “Par stihova za nas” dramskog umetnika, što obuhvata recitovanje stihova uz pratnju muzike koja suptilinim tonovima doprinosi snazi “poetske ostavštine” svetski priznatih umetnika.

,,Skoro celu prošlu godinu živeo sam u Moskvi i Sankt Petersburgu zbog snimanja dva nova internacionalna filmska projekta”, objasnio je Bosiljčić.

Iako sam do srži bio ispunjen umetnošću, u trenucima dok sam gledao ruske glumce kako govore stihove i pevaju, osetio sam da mi duboko fali moja publika, i tako sa nestrpljenjem čekam sledeći susret sa njom”, poručuje zvezda domaćih serija, čije ćemo uloge u ruskim televizijskim serijalima uskoro videti i na TV ekranima srpskih kanala.

Na repertoaru 14. februara će biti i stihovi pesnika Konstantina Simonova, Bulata Okudžave, a umetničko veče u Kombank Dvorani, već uvelikoj poznatoj po izvođenjima ovog tipa, doneće uzbuđenje dramske predstave i muzički doživljaj, poseban i retko viđen na ovim prostorima.

Publika je seriju koncerata Bosiljčića pratila u velikim koncertnim dvoranama i na teatarskim scenama Beograda, Novog Sada, Skoplja, Podgorice, u gotovo svim gradovima Srbije i regiona. Te sadržajne muzičke večeri pozdravljala je pretežno ženska publika i na turnejama u Austriji, Švajcarskoj, Norveškoj, Švedskoj, Kanadi i na Islandu.

Već duže od decenije, Bosiljčić pored bogate televizijske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike na pozornicama Doma sindikata, Madlenianuma, Bašti SKC-a (BELEF 2017) i drugih mesta.


Osvajao je pozorišni auditorijum najviše u uspešnim mjuziklima u Pozorištu na Terazijama – “Cigani lete u nebo”, “Čikago”, “Maratonci trče počasni krug”, ili u Madlenianumu – “Jadnici” i “Rebeka”, kao i u Narodnom pozorištu komadi “Marija Stjuart”, “Čudo u Šarganu”, “Izbiračica” i drugi.

Publika ispred malih ekrana redovno ga je pratila u serijama Zdravka Šotre (“Ranjeni orao”, “Greh njene majke”, “Nepobedivo srce”, “Šešir profesora Koste Vujića”), i u serijalima drugačijeg žanra – telenovela “Ljubav i mržnja”, “Stižu dolari”, “Jagodići” iz tri sezone, i licenca prema američkom originalu – “Urgentni centar”.

U Rusiji između ostalog je snimao seriju “Hotel Rusija” i film triler “Iliana”, time se pridružio kolegama kao što su Miloš Biković, Nebojša Dugalić i Milan Marić, koji su već radili projekte u ruskoj industriji malog i velikog ekrana.


IzvorPress
FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” 4. marta u Božidarcu

Umetnički performans “Putovanje blizanaca iz Argentine” biće izveden u četvrtak, 4. marta na Velikoj sceni Božidarca u Beogradu, a publika će taj događaj moći...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket