NAJISKRENIJI ROMAN AGATE KRISTI „SMRT NA NILU“ OD10. FEBRUARA NA VELIKOM PLATNU – KARTE U PRODAJI

0
Reklama

HERKUL POARO REŠAVA MISTERIJU NA NILU

Jedna od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi uskoro dolazi na veliko platno. Nakon savremene ekranizacije „Ubistva u Orijent ekspresu“  20th Century Studios nam ponovo dokazuje zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svetu – ubica je jedan od vas. Karte su u prodaji za film „Smrt na Nilu“ (Death on The Nile) koji sa prikazivanjem na velikom platnu kreće od 10. februara.

Reditelj i glavni junak filma – Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu – Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu – poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno  preispitivanju i da bežanje nije moguće.


Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do karaj ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.


 U ulogama tajanstevnih, misterioznih i mutnih putnika na parobrodu našli su se Gal Gadot(„Čudesna žena“, „Brzi i besni“)Armi Hamer(„Zovi me tvojim imenom“,„Hotel Mumbaj“)Rouz Lesli (Igra prestola), Rasel Brend i Ema Maki (Seksualno obrazovanje).

Pomoćnik detektiva iza kog ne stoji nerešen slučaj, Bouc, njega tumači mladi britanski glumac Tom Bejtman, koji je svoje glumačko umeće dokazao u filmu „Ubistvo u Orijent ekspresu“, kao i „Da Vinčijevim demonima“, ali i seriji „Vašar taštine“.

Publika će film „Smrt na Nilu“ moći da očekuje od 10. februara u bioskopima širom Srbije.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here