Najbolja zabava i ove godine je u OK kampu

0
Reklama

OK kamp, Nektar OK Festa, epicentar je najbolje festivalske zabave, druženja, osmijeha i plesa. Tokom četiri dana, koliko najvernija festivalska publika – OK kamperi, ima priliku da boravi  u istom, stvaraju se uspomene, nova poznanstva, pa i prijateljstva i iz godine u godinu kamperi imaju još jedan motiv više, zašto doći i boraviti u samom srcu festivala, ali i jednog od najlepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope.

Kako bismo opravdali dugogodišnje poverenje najvjernije festivalske publike, ove godine OK team, sve kampere obradovaće sa novim sadržajima. I ovoga puta, festivalski kamp otvorićemo dan ranije, 13. jula u 12:00 , a sve one koji dođu, na Sky Cola OK stage-u očekuje odličan provod uz dva sjajna benda. Sa nama su KILLO KILLO banda i KOIKOI.

KOIKOI su genre-fluid, ass-moving, mood-swinging indie-rock bend iz Srbije, koji je brzo postao jedno od najvrućijih novih imena indie scene u regiji. Svojim izvrsnim debitantskim albumom “Poziv u stranu”  i energičnim live nastupima popunjavaju prazninu između intime undergrounda i mainstream glamura, te brzo osvajaju publiku gdje god se pojave.

Vojislav Malešev, poznat kao Killo Killo, pevač je, kantautor i MC iz Novog Sada. Posle nekoliko godina samostalnog rada na pesmama, 2007. godine odlučio je okupiti bend baziran na roots reggaeu koji sadrži elemente ska, rock-steadya i dance-halla, pa sve do tipičnih karipskih stilova. Neretko meša zvuk balkanskog soula i veoma emotivnog, samotnačkog bluza.

Da biste prisustvovali ovim, ali i svim drugim nastupima sjanih izvođača i bendova koji nas ove godine očekuju 14/15/16 jula na devetom po redu Nektar OK Festu, potrebno je da svoj OK kamp paket osigurate na vreme. Paket je trenutno dostupan po aktuelnoj ceni od 55 KM putem prodajnih sistema u BiH /www.gigstix.ba/, Srbiji /www.gigstix.com /, Crnoj Gori /www.gigstix.me/ i Hrvatskoj /www.entrio.hr/. OK kamp paket podrazumjeva boravak u festivalskom kampu od 13. do 17. jula i ulaznicu za festival. Ova cena paketa aktuelna je do 01. jula, kada će paket i dalje biti u ponudi, ali po novim cenama. 

Kompletan program ovogodišnjeg Nektar OK Festa, po danima i stage-vima dostupan je na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#line-up . Sve info o raspoloživim festivalskim paketima i ostalim sadržajima potražite na www.okfest.net

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala UniCredit Bank Banja Luka, te VISA – službena festivalska kartica.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here