Najavljeno deseto izdanje šibenskog Regius festivala: po prvi put će trajati tri dana

0
Reklama

Šibenski Regius festival svoje jubilarno deseto izdanje proslavit će od 7. do 9. jula 2022. Povodom jubileja organizatori najavljuju broje novosti i promene koncepta.

Tako će ovaj dugogodišnji šibenski muzički projekat po prvi put trajati tri dana, a započeće velikim koncertom otvorenja, 7. jula na najljepšoj pozornici na Jadranu – Tvrđavi sv. Mihovila. Nakon toga program se nastavlja na čarobnoj lokaciji Martinska nasuprot Šibenika gde će sve posetioce uz odličnu muziku, uživati u kampu guste borove šume i skrivenim plažama s pogledom, kako najavljuju iz PARK organizacije.

Koncept od ove godine koji obuhvata saradnju s muzičkom platformom muzika.hr se nastavlja. Osnivač i glavni urednik Edo Plovanić kreativni je direktor projekta REGIUS x MUZIKA.

– Ove godine odložili smo zamišljeno deseto izdanje festivala za iduće leto, što nam je dalo vremena i kreativnosti da ga dogodine napravimo u punom sjaju. U saradnji s muzika.hr radimo na tome da iduće godine u Šibeniku svim posetiocima festivala pružimo zaista jedno novo festivalsko iskustvo. Ono će obuhvatiti odličnu muziku, sunce, more, kupanje i kapiranje, a sve započinje na Mihovilu što nas posebno raduje – kazao je Igor Bergam iz organizacijskog tima festivala.

Za novi vizuelni identitet festivala zaslužna je podgorička ilustratorka Andrijana Vešović koja je regionalno poznata pod pseudonimom Zombijana Bones.

U prodaji su limitirane i povoljne “Blind” ulaznice za festival koje se mogu kupiti do 1.1.2022.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here