Na proleće TV serija “Deca zla” prema popularnom romanu

Uz SuperStar TV i Arena Sport skoro milion gledalaca svakog dana

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

 Scenario za buduću TV seriju od 10 epizoda napisan je tokom 2020. godine, a na proleće se očekuje početak snimanja, u saradnji sa kompanijom Telekom Srbija.  

 Kasting za glumačku podelu je u toku, a scenaristi TV serijala Katarina Mitrović i Bojan Vuletić, dok će reditelji biti Ivan Stefanović i Vladimir Tagić. 

Od trenutka kada se roman „Deca zla” pojavio pred čitaocima, jedan od najčešćih komentara bio je onaj prema kojem je po tekstu što pre potrebno snimiti seriju”, izjavio je autor ovog bestselera Miodrag Majić. 

Čitaoci su u priči prepoznavali slike, osećali su aktere i vizuelizovali su njihove postupke. Iskreno se radujem što će se želja većine njih uskoro ispuniti. Uveren sam da će saradnja sa Firefly produkcijom iznedriti novu dimenziju priče o Nikoli Bobiću, Ani Basti i drugim junacima koji su vas u prethodnom periodu uzbuđivali i terali na razmišljanje”, istakao je Majić. 

Takođe, nadam se da ćemo se jednom, jednako kao i danas romanu, vraćati i seriji prepoznajući u njoj još jedan putokaz kada govorimo o retkim ovdašnjim trilerima”, zaključio je pisac “Dece zla”. 

Radnja ovog uzbudljivog trilera smeštena je u Beograd, gde se u kući na Dedinju dešava dramatično ubistvo političara.  

Nakon što nepoznata osoba ubije žrtvu i ostavi krvavi dukat u njenoj ruci, što jasno ukazuje na ritualno ubistvo, otvara se niz pitanja i događaja koji se moraju rešiti.  

 Potraga za ubicom uvodi publiku u svet prepun zločina iz strasti, osvete, opomena i simbolike.  

Iako to isprva ne želi, protagonist Nikola Bobić postaje advokat optuženog, a kako istraga napreduje, on ulazi u igru koja će ga u potpunosti promeniti. 

Veoma smo srećni što nam je Miodrag Majić ukazao poverenje za ekranizaciju “Dece zla”, romana koji je oborio sve rekorde čitanosti i postao svojevrstan kult”, rekao je Boban Jevtić, kreativni direktor Firefly produkcije. 

Deca zla” u sebi vešto spajaju triler i melodramu, ali i delikatnu socijalno – društvenu analizu naše svakodnevnice, te nas je upravo ta slojetvitost privukla i uverila da je ovo projekat za nas. Siguran sam da će i serija, baš kao i roman, biti nešto sasvim novo na našem tržištu.”, zaključio je Jevtić.  

Produkcija “Firefly” i Telekom Srbija do sada su predstavili auditorijumu malog ekrana kriminalističke TV serije “Tajkun” Miroslava Terzića, “Močvara” Olega Novkovića i “Klan” Bobana Skerlića, čije su druge sezone uveliko naručene i planiraju se za realizaciju.  

  Osim toga, navedene dve produkcije su snimile i triler horor “Crna svadba” Nemanje Ćipranića, melodramsku misteriju “Kalkanski krugovi” Milana Karadžića i mini seriju “Porodica” Bojana Vuletića, o poslednjim satima na slobodi bivšeg predsednika Srbije – Slobodana Miloševića.  

Takođe se pripremaju i TV serije pretežno prema književnim predlošcima: “Konstantinovo raskršće” bazirano na romanu Dejana Stojiljkovića, “Gorila” po čuvenom romanu Gorana Savkovića, “Frust” reditelja Danisa Tanovića, u koprodukciji sa mađarskim partnerom  “Joy Rider” kao veliki međunarodni projekat, i “Fatalni saveznik” – ekranizacija špijunskog romana britanskog novinara, pisca BBC-a Tima Sebastiana

   Uz SuperStar TV i Arena Sport skoro milion gledalaca svakog dana 

Televizijski kablovski kanali SuperStar TV i Arena Sport u vlasništvu kompanije Telekom Srbija, početkom ove godine imaju izraženu dominaciju, jer ih svakodnevno prati gotovo million gledalaca, prema istraživanju agencije “Nielsen Srbija”, javili su iz Telekoma. 

    
 Igrana TV serija “Tajne vinove loze” sa bračnim parom Vojin Ćetković – Sloboda Mićalović na Superstaru i Liga šampiona na Areni sport, prema rezultatima zvaničnog merenja gledanosti, nalaze se u samom vrhu.  

 Kako ističu iz direkcija ovih televizija, najbolji sportisti današnjice i najkvalitetnije srpske serije ono je što voli domaća publika ispred malih ekrana, sudeći prema zadovoljavajućem rejtingu koji čini neverovatna cifra od spomenutih milion gledalaca na dan.

Trend uspostavljen tokom novogodišnjih praznika i nastavljen u januaru mesecu, dodatno je potvrđen u februaru.  

 SuperStar TV se etablirao kao najgledaniji kablovski kanal u svim ciljnim grupama u 2021. godini, dok je Arena Sport najgledaniji sportski kanal u Srbiji.  


  Skoro milion gledalaca, koji svakodnevno pažnju u poklanjaju najboljem domaćem serijskom sadržaju, prepoznalo je SuperStar TV kao mesto najkvalitetnije zabave, a serija “Tajne vinove loze” od čak 36 epizoda, čiji je jedan od producenata Telekom Srbija, najbolja je potvrda toga.  


 Sa druge strane, Arena Sport je već godinama sinonim za najbolji sport u Srbiji.
  Prenosi Lige šampiona i Lige Evrope, kao i utakmica fudbalskih prvenstava širom sveta ne ostavljaju ravnodušnim ljubitelje fudbala, dok oni koji više vole košarku mogu da prate veliki broj direktnih prenosa najbolje regionalne i svetske košarke u okviru ABA i NBA lige. 

Telekom Srbija najavljuje još više vrhunskog serijskog i sportskog sadržaja na dobro poznatim kanalima.  


  Od igranih serija, u planu su nastavci već poznatih i prihvaćenih serijala “Tajkun”, “Močvara”, “Klan”, u saradnji sa produkcijom “Firefly”, sa kojima su realizovali i projekat “Kalkanski krugovi”, uskoro na programu. 


    Nedavno je emitovana i serija “Neki bolji ljudi” od čak 66 epizoda, sitkom “Nek ide život” od 44 nastavka, a tu je i romantična komedija “Zlatni dani” iz 30 epizoda. 


   Telekom je koproducent i TV komedije “Drim tim”, koja će imati nastavak, “Ljubav ispod Zlatnog bora”, “Ubice mog oca” – 5. sezona, krimi serije “Pevačica”, kao i filmova “Jedini izlaz”, “Zlatni dečko”, najnoviji “Trag divljači”, koji će nakon bioskopa biti pretvoreni u serije.  

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Mjuzikl „Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Marko Marković

Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova "Čikago", "Kosa", „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“ BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug)...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket