Muzički šou program na K1 televiziji – LIVE GlasN0 6: IVANA PETERS

Kad publika ne može uživo, onda da prati na malim ekranima

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Koncert Luganski-Gomzijakov: Iz Rusije s ljubavlju

Multikultivator i Jugorosgaz imaju zadovoljstvo da vas pozovu na jedinstveno muzičko veče uz klavir i violončelo. Odabrane sonate za...

PREMIJERA PREDSTAVE „AUDIJENCIJA“ 20. MARTA U AKADEMIJI 28

MIODRAG RADONJIĆ I NIKOLA RAKOČEVIĆ U NOVOJ VERZIJI POZNATE DRAMEČuveni komad “Audijencija” češkog pisca i bivšeg predsednika Češke republike...

Džoni Štulić traži milione evra: “Moji prihodi slivali su se u vaše kofere”

Sve je počelo 1981. kad je Štulić izašao iz SOKOJ-a (Savez kompozitora Jugoslavije) jer više nije hteo da preko...

Kad publika ne može uživo, onda da prati na malim ekranima


Novija televizija zabavnog formata K1 u vlasništvu pop muzičara Željka Joksimovića sve više se razvija u pogledu zanimljivih projekata, posebno u okviru – muzike.

Osim serijala COKE Studio gde su prodefilovali mnogi poznati muzičari različitih žanrova, na K1 se emituje zapažena muzička emisija “LIVE GlasN0 6” sastavljena od pesama koje izvode vrhunski autori i vokalni izvođači.

Pisali smo već o prethodnim pevačicama i pevačima koji su u prvom talasu pandemije učestvovali u ovom serijalu, a u novoj sezoni definitivno dominira najlepši ženski pop i rock vokal na ovim prostorima: IVANA PETERS, ili kako je zovu – IVANA NEGATIVE.

Dok žestoku rock grmljavinu Negative ne vidimo uživo uskoro, 13. februara u velikoj sali Kombank Dvorane, u skladu sa pandemijom, možete se prepustiti pesmama u svedenijem formatu za ovaj televizijski program.

Ivana je tako otpevala rock numere svog benda – “Zbunjena” i “Ja bih te sanjala”, kao i antologijske strane hitove “Kiss” (Prince, kasnije i Tom Jones), “Addicted to Love” (Robert Palmer), “You Make me Feel Like a Natural Woman” (Aretha Franklin).

Uverite se u jedinstven i božanstven vokal, sigurno najlepši na ovim prostorima. Proslavila se prvenstveno u pop dance grupi TAP 011, onda je osnovala Negative pre više od 20 godina (vreme NATO bombardovanja 1999), i dalje istoriju znate.U velikom povratku na scenu, Peters se pojavila četvorostruko, da negde bude sigurna: pokrenula je ponovo i to paralelno dva sastava koja su je proslavila: Negative & TAP 011, sa njima je “pokidala” na Beer festu 2019, a kasnije sepriključila kolegi Đorđu Davidu i njegovom bendu Death Saw, a na sve to je stigla i da održi nekoliko koncerata u akustičnom duetu sa pop rok damom i prijateljicom Anom Stanić.
Upravo Ivana & Ana imale prvi zajednički online koncert od dva sata u decembru, preko platforme Playbox i oduševile su svoje verne pratioce preko društvenih mreža.

Ivana je blistala na scenama Zimskog i Letnjeg Bitefa, odnosno lanca kluba BitefArtCafe, na rasprodatim koncertima povodom jubileja od 20 godina postojanja Negative – krajem 2019. i tokom pandemije (septembar 2020), a tokom korone su svirali još samo i na Adi Ciganliji, u okviru trodnevne muzičke manifestacije Beer fest bar.

Samo da se stišaju strasti oko teške i preduge situacije sa kovidom 19, nadamo se da ćemo u kontinuitetu gledati Ivanu u sva četiri navedena projekta i uživati u svim tim koncertima na samo nekoliko metara blizine.

Ovako, preko monitora barem da nas rokerka poseti, kad situacija nalaže da moramo biti još strpljivi, dok se sve ne vrati u normalno stanje, konačno.

Osim Ivane Peters, “LIVE GlasN0 6” nudi i druge pevačice koje možete pratiti na linkovima ispod – Nevena Božović, Tijana Dapčević, Edita, kao i glumica Jelena Gavrilović.
Takođe, u izboru je i Ana Stanić, o kojoj smo već pisali, ali možete se podsetiti i njene uloge u ovom serijalu, kada je toliko vezana za Ivanu u svakom pogledu.
OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Premijere filmova “Pretty Strong” i “Wongar” u Domu omladine

Dom omladine Beograda, osim tradicionalnog 67. Martovskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma, za ljubitelje sedme umetnosti predstavlja dva dokumentarna ostvarenja koja...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket