MUZIČKI PROGRAM ONLINE U DOBA KORONE ZA DANAS I SUTRA – ČETVRTAK I PETAK, 26.03. & 27.03.2020.

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Nagrada “Shooting Stars” po 24. put u Berlinu 2021. godine

Deset najboljih glumaca kao podrška mladim talentima BERLIN – Promocija Evropskog filma (European Film Promotion - EFP) u svom 24. izdanju...

Manifestacija “Noć pozorišta” danas i sutra (28.11. & 29.11.) samo onlajn

Zbog postojeće situacije, ove godine manifestacija “Noć pozorišta” iz Beograda neće svečano obeležiti jubilej od 10 godina postojanja u Srbiji, ali na inicijativu ustanova i...

Počelo snimanje nastavka popularne TV serije “Besa”

Druga sezona biće još ambicioznija po svim osnovama Ljubitelji kriminalističke TV serije “Besa” imaju razloga za radost, jer je dugo...

VAN GOGH, MARKO LOUIS, NEVERNE BEBE, E-PLAY


Kada već nema koncerata i dešavanja uživo, evo noviteta za današnji i sutrašnji dan koji će vas obradovati. Već smo najavili, a sada kreće i njihova online live realizacija! Mini koncerti i najnoviji spotovi bendova koje volimo!

Četvrtak, 26. mart:

1) KARANTIN PARTY VAN GOGH koncert u 13.00h – Facebook & Instagram Live

Đule, Srba i Dragan kako su i obećali, posle 12 nastupa na Facebook profilu benda Van Gogh, gde su svirali po jednu pesmu u svakom javljanju, sada će održati mini koncert, a set listu su sastavili prema željama svojih iskrenih fanova. Koncert kreće tačno u 13.00h.
Sudeći prema pregledima svih 12 prethodnih muzičkih performansa, bilo je uvek između 2000 i 4000 gledalaca, verujemo da će taj broj danas biti apsolutno nepregledan! Kao da će napuniti ogromne hale i sale prestonice.
Pre godinu dana, 23. marta 2019, VAN GOGH je održao spektakularni rock zemljotres u Kombank Dvorani, što je bio najbolji domaći koncert u prošloj godini, po oceni našeg magazina.


Evo i 12. pesme od juče, 25.03.:
TEŠKA LJUBAV
https://www.facebook.com/musicvangogh/videos/1131395163862386/

“ᴠᴇčᴇʀᴀs ɴᴇᴠɪᴅᴊᴇɴᴏ ᴅᴏʙʀᴏ! sʀʙᴀ ɴᴀ GITARI!⁣
ᴏʙɴᴀᴠʟᴊᴀᴍᴏ ɢʀᴀᴅɪᴠᴏ ɪᴢ ‘99 ♬ᴛᴇsᴋᴀ ʟᴊᴜʙᴀᴠ♬⁣
A SUTRA od 13h pevamo svi ? LIVE KONCERT!?⁣
ᴘʀᴀᴛɪᴛᴇ ɴᴀs ɴᴀ:⁣
☞ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍ sᴛᴏʀʏ ʟɪᴠᴇ⁣⁣
☞ғᴀᴄᴇʙᴏᴏᴋ ᴘᴏsᴛ ʟɪᴠᴇ⁣⁣
KARANTIN PARTY ☆ZA VREME POLICIJSKOG CASA, DOZA RNR SPASA☆ ⁣⁣
p.s. da nazdravis odgledaj video do kraja!”

Ovako su se momci javili i povodom predstojeće svirke danas:

čᴇᴋᴀʟɪ sᴛᴇ ᴅᴀᴛᴜᴍ? Sᴛɪžᴇᴇᴇ!!⁣
PRVI ᴏɴʟɪɴᴇ ᴍɪɴɪ ᴋᴏɴᴄᴇʀᴛ ᴏᴅsᴠɪʀᴀćᴇᴍᴏ LIVE ᴜ ČETVRTAK ᴏᴅ 13h ɪᴢ sᴛᴜᴅɪᴊᴀ?(ᴘᴏsʟᴇ ᴛʀčɪᴍᴏ ᴋᴜćɪ ᴅᴀ sᴛɪɢɴᴇᴍᴏ ᴘʀᴇ 17h!)⁣
☞ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍ sᴛᴏʀʏ ʟɪᴠᴇ⁣ musicvangogh
☞ғᴀᴄᴇʙᴏᴏᴋ ᴘᴏsᴛ ʟɪᴠᴇ⁣
sᴠɪʀᴀᴍᴏ ᴏᴅ 8. ᴍᴀʀᴛᴀ sᴠᴀᴋᴏ ᴠᴇčᴇ sᴀ žᴇʟᴊᴏᴍ ᴅᴀ sᴀčᴜᴠᴀᴍᴏ ᴏsᴍᴇʜᴇ ᴜᴢ ʀɴʀ! sᴀᴍɪ sᴛᴇ ʙɪʀᴀʟɪ sᴇᴛ ʟɪsᴛᴜ, ᴀ ᴍɪ sᴍᴏ ᴊᴜčᴇ ᴘʀᴏʙᴀʟɪ ɪ ᴘᴜsᴛɪʟɪ ʟɪᴠᴇ ᴅᴀ ᴢᴀᴠɪʀɪᴛᴇ.⁣
ᴀ ᴜ čᴇᴛᴠʀᴛᴀᴋ ?♬???? 

#volivasVG #spremitesebracoisestre #polecemo

Sa Đuletom i Van Gogom uvek smo spremni za let i zato – polećemo!


Četvrtak, 26. mart:

2) Quarantine Live session: MARKO LOUISInstagram & YouTube kanal, 18.00h

Naravno, najavili smo i ovaj koncert u našoj seriji muzičara koji se bore muzikom protiv opakog virusa, i čine izolaciju svakako zanimljivijom. Na ovaj datum je bio planiran koncert Marka Luisa u Kombank Dvorani, kao njegov znatno veći zalogaj u prestonici, nakon osvajanja Doma omladine, Beer festa ili Botaničke bašte.
Verujemo da ćemo uživati tačno u 18.00h sa divnim soul etno world pop hitovima: Shine On Me, Where is Your Love, Cveće Cafnalo, Ninana, Imao sam ružne sne, Raj za avanturiste, Pandora, Šankovi, Kad je noć, Govor tela, Rockabye, Shine on me, Pasana, Svemir, Đelem Đelem – sve se to nalazi na listi muzičkih želja. Videćemo da li će sve i biti na repertoaru! Spremamo se da uživamo!


3) Premijera novog spota “Vodi me odavde” – NEVERNE BEBE u 10.30h na YouTube kanalu grupe

Ovakav spot nikada do sada nismo snimili, niti ćemo! – poručuju iz pop rock atrakcije Neverne bebe. Naravno, navikli smo već na njihove produkciono veoma upeglane i vizualno vrhunski dočarane muzičke spotove, i posle singla “Zajedno”, a i znatno pre toga “Suze sa zvezda padaju”, evo još jedne, treće ekranizacije pesme sa novog 8. studijskog albuma, koja nežno i romantično poručuje: “Vodi me odavde“! Upravo sa ovom kompozicijom bend otvara novi CD!
Redovan i aktivan na Facebook-u Vladan Đurđević Vlajko zapisao je sledeće o najnovijem spotu:
Evo jedne lepe vesti u ne baš lepa vremena. Danima čekam da objavim ovo, prosto – nešto smo radili od kuće i sada ćete to svi videti. U pitanju je naš najnoviji spot za pesmu ”Vodi me odavde” čime otvaramo priču o novom (8. studijskom) albumu N. beba koji zbog trenutnih okolnosti očekujemo posle leta, realno.
Svako radi ono što mu je obaveza i tako doprinosi da život ”ne stane”- kada spot vidite, tj. pesmu čujete, slobodno kažite šta mislite, baš onako kako ste doživeli i osetili ...”

Dakle, premijera je danas, 26.03. u 10.30h na YouTube kanalu benda Neverne bebe! Jelena, Tijana, Milan, Vlajko, Ranđa i ostatak rock ekipe!

#nevernebebe #vodimeodavde #stopkoronavirus #stopcovid19 #premiere #newsong #newvideo #staytuned

Najava za spot:
https://www.facebook.com/neverne.bebe/videos/671066483667735/


Petak, 27. mart:

4) Premijera spota za pesmu “SLOBODA” grupe E-PLAY!

Sjajan peti studijski album “Sloboda”(Long Play 2018) obeležio je i odličan i značajan jubilej – 20 godina benda E-Play! Sada izlazi i njihov spot upravo za naslovnu pesmu albuma – “SLOBODA”! Premijera je sutra, u petak, 27.03.
Imali su za sobom sjajnu turneju te godine i naredne 2019, nastupali dosta po Beogradu (Beer fest, Beer Garden, Dom omladine, Studentski grad, klub Fest, Knap club) i po celoj Srbiji. Zbog ogromne pandemije njihova turneja je naravno odložena po celoj zemlji i šire, a imamo i novi datum za njihov prvi koncert u karijeri na sceni Beča! Tako umesto sada u martu, sviraju 8. maja!

A ovo je poruka od samog benda – Maje, Nemanje i Truta:
Pogledajte tizer za naš novi spot za pesmu “Sloboda”.
PREMIJERA SPOTA je zakazana za petak 27. mart!!!!! Nadamo se da ćemo ulepšati bar nekome 4 minuta života. Stay tuned!!!!

#eplay#sloboda#novispot#stayhome#TogetherAtHome

Tizer za spot : https://www.facebook.com/eplay011/videos/164027504666273/

Ivan Makragić

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Nagrada “Shooting Stars” po 24. put u Berlinu 2021. godine

Deset najboljih glumaca kao podrška mladim talentima BERLIN – Promocija Evropskog filma (European Film Promotion - EFP) u svom 24. izdanju...

Popularni muzičari aukcijama pomažu industriju zabave u Velikoj Britaniji

Opasna kriza ipak nailazi na višestruku pomoć LONDON, 29. novembra - Erik Klepton, Nik Kejv, Lijam Galager, Nil Rodžers, Mark Nofler, neki su od slavnih...

Muzičari se opraštaju od Miše Aleksića, svi naravno u šoku (Crni dan 29.11.2020.)

Izuzetno tužan i tragičan dan  BEOGRAD, 29. novembra - Kolege umetnici se opraštaju preko društvenih mreža od prerano preminulog muzičara, bas gitariste Miroslava Miše Aleksića...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!