MUZIČKA EMISIJA NA TELEVIZIJI K1 – COKE STUDIO (VOL. 3): GOCA TRŽAN, KAROLINA GOČEVA, S.A.R.S.

PET ODABRANIH

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Muzičari se opraštaju od Miše Aleksića, svi naravno u šoku (Crni dan 29.11.2020.)

Izuzetno tužan i tragičan dan  BEOGRAD, 29. novembra - Kolege umetnici se opraštaju preko društvenih mreža od prerano preminulog muzičara,...

Nagrada “Shooting Stars” po 24. put u Berlinu 2021. godine

Deset najboljih glumaca kao podrška mladim talentima BERLIN – Promocija Evropskog filma (European Film Promotion - EFP) u svom 24. izdanju...

EDO PLOVANIĆ MUZIKA.HR: Imam jednu excelicu sa svime šta želim napraviti, čovječe, nema kraja

U najnovijem nastavku naše muzičke PR priče, upoznajemo veoma zanimljivog, ambicioznog, nadasve svestranog mladog čoveka, koji je do sada...


PET ODABRANIH

KADA već ne možemo da uživamo u svim koncertima uživo naših favorita pop i rock muzike, u ovim i dalje teškim danima pandemije Covid 19, imamo barem tu satisfakciju da gledamo koncerte muzičara na malim ekranima.

Na kablovskoj televiziji K1 predstavili smo u prethodnim tekstovima epizode licenciranog serijala “Coke Studio” posvećene poznatim imenima – NEVERNE BEBE, JELENA TOMAŠEVIĆ, MARKO LOUIS, hrvatske zvezde – PETAR GRAŠO i TONČI HULJIĆ, kao i grupa KAL.

U međuvremenu, na ovom kablovskom kanalu u okviru sistema Telekom Srbija, koji je u vlasništvu muzičara Željka Joksimovića, bilo je još portreta značajnih imena regionalne i domaće scene, najviše fokusirane na pop žanr, ali i pop rock.

Ovde vam pružamo celih pet epizoda već popularne emisije na K1, i nadamo se da ćemo neke od tih zvezda u dogledno vreme imati priliku da slušamo na koncertima.

Neka se prva spremi …

KAROLINA GOČEVA

Talentovana mlada dama, makedonska pevačica, istina retko je nastupala u Srbiji, i tim više publika se nje uvek uželi.
U karijeri je imala duete sa grupom Flamingos, naravno i sa Tošetom Proeskim, a ima veoma nežan i dirljiv vokal.
U Beogradu i Srbiji je imala solo koncerte, jedan od njih je bio veoma zapažen u velikoj sali Kolarčeve Zadužbine, kada je imala svoje veče obrada tradicionalnih makedonskih pesama.

Uživajte u muzičkoj priči Karoline Gočeve pred vama.


GOCA TRŽAN

Vratila nam se na scenu u velikom stilu sa obnovom dance pop atrakcije 90-ih godina TAP 011, kada je sa Ivanom, Perom, Milanom i Đoletom usijala Ušće na Beer festu 2019. pred barem 100 000 ljudi! Nisu dalje išli intenzivnije sa koncertima, osim kada je bio doček Novaka Đokovića ili u Ada Mall-u kod Ade Ciganlije.
Ipak, osim nekih nastupa na manifestacijama poput Zime na Trgu, dugo nije imala samostalni koncert u Beogradu i kada se stiša cela situacija, red je da se i tako predstavi iskrenim fanovima u prestonici.

Samo za vas – Goca Tržan!

https://www.youtube.com/watch?v=dfkbk0y5wys&t=287s


MARIJA ŠERIFOVIĆ

Donela nam je Evroviziju u Srbiju, imala je u karijeri spektakl u Areni, kao i na Kalemegdanu, a Beograd je osvojila ove i prošle godine u rasprodatim koncertima u svom serijalu “Druga strana ploče Vol. 1-2”.
Zbog korone ostala je “dužna” još jedan koncert od četiri koliko je zakazala, taj poslednji je bio planiran 26. marta.
Tokom pandemije bila je dosta aktivna u ličnim online svirkama na svojoj Facebook stranici, a osim toga održala je i internet koncerte za dve kompanije.

Izvolite – Marija Šerifović.


GALIJA

Čuvena pop rock grupa iz Niša uvek je bila omiljena u Srbiji.
Lider Neša Galija tako lako sa svojom ekipom ume da napuni i Sava centar, ili Kombank Dvoranu (Unplugged beše u novembru 2019. – dva puta rasprodato), a čest je gost i mnogih festivala i manifestacija kao Zima na Trgu, Beer Garden, Beer fest, Leto u Zemunu, i krajem jula, ako bude sve u redu sa Covid 19, čeka ih nastup na Overload festivalu u Vladičinom Hanu.

Neka se pokloni i počne – Galija!


S.A.R.S.

Teško ih je svrstati u jedan žanr, kao i neke slične bendove tipa – Zemlja Gruva ili Ničim izazvan. Mešavina rege i pop muzike, uvijeno u neobičnu oblandu čini da oni uvek imaju posla, da su veoma traženi po celoj zemlji i regionu, da teško i postižu da odgovore na sve pozive i ponude.
Naravno, sada je i za njih prava suša zbog Covid 19, ali pre toga mogli ste ih slušati i na Beer festu, dočecima Nove godine po trgovima i svim značajnijim manifestacijama i festivalima, jer bez njih se očigledno ne može.

Sa zadovoljstvom predstavljamo – S.A.R.S.!


Ivan Makragić


OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

“Kratki metar iz ženskog ugla” online u Institutu “Servantes” od 7. decembra

Novi španski filmovi ženskih autorskih rukopisaČetiri kratkometražna filma španskih rediteljki biće dostupna od 7. do 28. decembra za besplatno gledanje na Vimeo...

Legendarna YU grupa obeležila sinoć (04.12.) svoj 50. rođendan izuzetnom kolekcijom svih albuma

Jedan akord dovoljan za rokenrol, a dva su već gužvaJubilej od čak pet decenija postojanja, uz promociju boks set izdanja “50 godina YU grupe”...

EDO PLOVANIĆ MUZIKA.HR: Imam jednu excelicu sa svime šta želim napraviti, čovječe, nema kraja

U najnovijem nastavku naše muzičke PR priče, upoznajemo veoma zanimljivog, ambicioznog, nadasve svestranog mladog čoveka, koji je do sada postigao toliko toga kao da...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!