Muzičarka Ana Stanić predstavlja spot za pesmu „Krila“ sa festivala „Beogradsko proleće“ i najavljuje album povodom 25 godina karijere

Publika jedva čeka nove koncerte muzičke umetnice i naravno novi album

0
Reklama


Publika jedva čeka nove koncerte muzičke umetnice i naravno novi album


BEOGRAD, 25. maja:  Posle veoma zapaženog nastupa na ovogodišnjem festivalu „Beogradsko proleće“, muzička umetnica Ana Stanić je objavila video spot za pesmu „Krila“.

 
Pesma je na festivalu osvojila dva priznanja – Specijalnu nagradu Naxi radija i nagradu za najbolji aranžman, koji je radio Mahir Sarihodžić.


 Ana je autor teksta i muzike, a na pesmi su učestvovali i poznati muzičari Dado Marinković koji je odsvirao bubnjeve, Robert Vrbančić bas, note akustične i električne gitare proizveo je Miro Lesić, a prateće vokale otpevala je Maya Sar.

Naravno, Ana Stanić se ljudski osvrnula na zastrašujući pakao koji nam se desio 3. i 4. maja u Beogradu i okolini Mladenovca.


Ana Stanić foto Marija AničićOvo će biti najdiskretnija najava mog novog spota do sada.  Kada se dese strašne tragedije, ništa nema smisla i svaki entuzijazam deluje neumesno. U vreme crnih prilika,  mržnje i rana, budite zelena polja dobrote i svetlosti.  Ako ima lekovitih stvari, muzika je sigurno jedna od njih. Nadam se da će vam se dopasti spot za pesmu “Krila”. Šaljem vam oblak ljubavi“, izjavila je Ana Stanić, jedan od favorita sa “Beogradskog proleća 2023”.

Ana je zajedno sa Dariom Janoševićem koji je snimao muzički spot, želela da prikaže kontrast između crnih silueta što simbolizuju sve ono loše što nas ranjava i povređuje i zelenih polja i svetlosti, koja nas leči, nadahnjuje i daje nadu da dobrota pobeđuje.

Inače kantautorka Ana Stanić, ove godine slavi 25 godina karijere i tim povodom 10. juna izlazi “Best of “ album sa najvećim hitovima za hrvatsku diskografsku kuću “Croatia records”.
Ana Stanić foto 2 Dario Janošević Na albumu će se naći i tri nove pesme, među kojima i duetska numera “S one strane ljubavi “ sa regionalnom zvezdom Borisom Novkovićem sa kojim će premijerno pesmu izvesti upravo 10. juna na CMC festivalu u Vodicama.

Na jesen će nas Ana obradovati i novim studijskim albumom i koncertima širom regiona.

Pamte se njeni razni solo koncerti u Beogradu kao u Sava centru, Centru za kulturu “Vlada Divljan” sa projektom “Pop simfonija” (takodje je pevala u Nišu i Novom Sadu), kao i na Letnjoj sceni “Vlada Divljan” – akustični celovečernji koncert sa Ivanom Peters (Negative, TAP 011).Ana Stanić foto 2 Dario Janošević


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here