Muzičar Jurica Pađen: Džoni Štulić će od svega napraviti problem

Grupa "Aerodrom" će nastupiti 24. decembra na Beogradskom sajmu

0
Reklama


Grupa „Aerodrom“ će nastupiti 24. decembra na Beogradskom sajmu

BEOGRAD, 20. decembra – Hrvatski rok muzičar Jurica Pađen i grupa “Aerodrom” sviraće posle nekoliko godina pauze ponovo u Beogradu 24. decembra, a povodom novih napisa u medjima, izjavio je da kolega Džoni Štulić može od svega da napravi problem.

Zagrebačka grupa “Aerodrom” će sa još osam bendova, nastupiti na Rock Star Festu u subotu, 24. decembra u Hali 4 Beogradskog sajma.


 Lider grupe, Jurica Pađen, kaže da ranije nije bilo uslova za koncert u našoj prestonici.

„Mi bismo voleli da smo više svirali u Beogradu, ali zbog raznih okolnosti to se nije ostvarilo. Procena našeg manadžera bila je da je ovaj koncert nešto što odgovara bendu, a mi smo to sa zadovoljstvom prihvatili”, izjavio je Pađen povodom ovog nastupa.

Roker je dodao da će publika na Sajmu moći da čuje sve najveće hitove „Aerodroma“, od “Fratela” i “Obične ljubavne pjesme” do “24 sata dnevno”, „Tvoje lice“ i “Šta si u kavu stavila“.


 Nedavno se Jurica Pađen našao u središtu medijske buke, kada mu je nekadašnji lider bivše hrvatske rok grupe „Azra“ – Branimir Džoni Štulić zamerio što je njegove memorabilije ustupio novosnovanom Muzeju novog vala u Zagrebu.


 Pađen, međutim, nije ljut na muzičara sa kojim je godinama delio binu kao član jedne od kultnih grupa sa naših prostora.


 Nema tog rešenja od kojeg moj bivši saradnik neće napraviti problem. Možda ga to zabavlja, a možda je i zaboravio da sam ga nazvao da pitam za dozvolu da njegove memorabilije prosledim Aleksandru Črčeku, osnivaču Muzeja novog vala. Bilo kako bilo, objavljen je listing poziva sa mog broja, evidentiran prilikom poziva u Holandiju preko mog telefonskog operatera. Tako da… sve je jasno”, kaže Jurica Pađen.


“Rock Star Fest” kao maratonski jednodnevni festival 24. decembra će okupiti sledeće bendove i muzičare: Dr Nele Karajlić & “Osiromašeni uranijum”, “Aerodrom”, “YU Grupa”, “Divlje jagode”,Teška industrija”, Milić Vukašinović i “Vatreni poljubac”, “Atomsko sklonište”, “Epilog” i “Osvajači”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here