Music Week festival: Najpopularniji izvođači iz regiona na Ušću

0
Reklama

Nakon 4 godine održavanja na Kopaoniku, Music Week festival će ove godine imati svoje prvo beogradsko izdanje. Više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda nastupiće od 23. do 25. avgusta na Ušću, a ulaz će biti besplatan. Music Week će objediniti popularne muzičke pravce i tokom tri dana pružiti vrhunsko uživanje ljubiteljima pop, trep i narodne muzike.
Nekoliko velikih regionalnih pop zvezda upravo na Music Weeku nastupa u Beogradu po prvi put posle dužeg vremena.
Saša Kovačević će obradovati beogradsku publiku svojim nastupom 23 avgusta. Iza Saše su brojne godine velikih uspeha i priznanja, a za ovaj festival muzike se, pored mnoštva hitova, sprema još jedan – nagovestio je da trenutno priprema novi singl!
Osim Saše Kovačevića, prvog dana Music Week-a nastupiće i Dragana Mirković, Toni Cetinski, Jelena Rozga i Dženan Lončarević, dok je sledeće veče, 24. avgust, rezervisano za nastupe, Lepe Brene, Ace Lukasa, Nine Badrić, Harija Mata Harija i Darka Lazića.


Veselim se ponovnom nastupu u Beogradu, nije me dugo bilo, a pogotovo na ovako zanimljivom festivalu i predivnom prostoru.”

izjavila je Nina Badrić, jedna od najomiljenijih pop pevačica regiona, čija uspešna karijera traje već 20 godina. Autorka većine svojih pesama, Nina Badrić je do sada objavila 7 solističkih albuma, mnogobrojne live albume, singlove i duete sa eminentnim muzičarima iz regiona ali i sveta, poput Montell Jordana.


Poslednje veče beogradskog Music Week-a ugostiće najveće domaće i regionalne trep i pop zvezde: Bubu Corellija i Jalu Brata, Mayu Berović, Cobyja, Senidu, Saru Jo, Katarinu Grujić i Angellinu.


Više o Music Weeku na Facebook https://www.facebook.com/musicweekfestival/

https://www.instagram.com/musicweekfestival/ profilima festivala.


Music Week je ove godine postao deo Cloud platforme, koja objedinjuje tri festivala, pa će tako uz izvođače popularne muzike, publika imati priliku da na Ušću uživa u svirkama rok bendova na Beer Festu od 14. do 18. avgusta, kao i u klasičnim numerama na festivalu Noć muzike 30. avgusta.


Ulaz na Music Week je slobodan, uz download besplatne mobilne aplikacije KeepApp, koja će od avgusta biti dostupna na Google Play i App Store-u, a VIP mesta će moći da se obezbede uz “All you can drink VIP PASS”.

Izvor: Anja Zelić PR

Fotografije: Promo Fest

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here