Music Pocket Gigs: Samostalni Referenti u petak u AKC FUZZ NIŠ !

0
Reklama

Magazin Music Pocket (Muzički Džep)  podrška medijski partner UnderGRAND radio iz Novog Sada i AKC Fuzz iz Niša u okviru turneje Music Pocket Gigs organizuje svirku bendova Samostalni Referenti i Gospodin Pinokio, a sve to sa ciljem projekta promocija nezavisne, alternativne muzike u Srbiji

Svirka će se održati u petak 21. oktobra sa početkom od 21h

Karte u pretprodaji koštaju 400rsd i mogu se nabaviti u Birtiji kod Dušana dok će na ulazu koštati 600rsd

https://www.facebook.com/musicpocketgigs

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064702024976

https://www.facebook.com/undergrandradio

https://www.facebook.com/akcfuzznis/

https://fb.me/e/1UUvSBIBI

https://www.facebook.com/birtijanis

Samostalni Referenti je prvi beogradski ska bend, a njihov zvuk čini mešavina ska i pank muzike, sa izraženim deonicama trube i trombona, pojačane violinom i harmonikom.

Objavili su jedan album “The GreaTESTIS Hits”, ali važe za jedan od ska bendova koji najduže postoji i najaktivniji je u Srbiji i regionu a ove godine slave 26. godina postojanja.

– Ne fermamo nikoga, a ni nas niko ne ferma. Sem publike. Izdali smo album posle 15 godina, volimo da popijemo, volimo roštilj, fudbal i muziku. I uskoro izdajemo novi album – ovo je njihova već dobro poznata rečenica koja ih definiše

https://www.facebook.com/ReferentiZa bend Gospodin Pinokio najčešće kažu da je jedan od najbeskompromisnijih bendova regije koji sa jednom dužom pauzom traje skoro 30 godina.Od svog nastanka 1993 god pa do danas zajedno sa downloudovanim izdanjima i demosima, do sada su objavili šest albumskih izdanja, a neke od pesama su se našle na vrhu mnogih eminetnih top lista.Za sve njih zajdnička je ogromna energija koja vas udara pravo u čelo i svakako Vas ne ostavlja ravnodušnim.

https://www.facebook.com/gospodinpinokio

https://www.instagram.com/gospodinpinokioband/

https://gospodinpinokio.bandcamp.com/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here