MUSIC POCKET DOSTIGAO ZAVIDNU ČITANOST U DOBA KORONE

Muzički magazin uvek u koraku sa svim aktuelnostima

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Premijera baleta “Krcko Oraščić” u nedelju 6. decembra u Cineplexx Ušće i u Nišu

Na repertoaru lanca Cineplexx i dalje bogata ponuda filmskih hitovaSamo jedna premijera će biti predstojećeg vikenda (5. i 6.12.)...

Glumačke zvezde žele da kupe Tolkinovu kuću, čuvenog pisca J.R.R. Tolkina u Oksfordu

Ser Ian MekKelen i Martin Friman, zvezde iz filmova "Gospodar prstenova" i "Hobit" uključili su se u kampanju za...

ZLOSTAVLJANJE NA FILMU

Dokumentarni film naše rediteljke i glumice Danijele Štajnfeld „Zaceli me“ juče je, na ovogodišnjem 26. Festivalu autorskog filma, imao specijalnu projekciju u Kombank...

Muzički magazin uvek u koraku sa svim aktuelnostima


Odmah želimo da vam se zahvalimo, dragi čitaoci i verni pratioci.
HVALA VAM! OD SRCA!

Hvala što dostižemo veoma zapaženu posetu i što u ovo zlokobno doba karantina sve više ljubitelji prave muzike prate naš web magazin. Hvala što nas čitate, šerujete, pratite, gledate, komentarišete, intenzivno i u kontinuitetu se posvećujete svim novim vestima.

Ako hoćemo to sve da izrazimo u brojkama, portal Music Pocket je od uvođenja vanrednog stanja 15. marta sve do danas imao više od 27 000 poseta, dok je preko 30 000 videlo članke na Facebook stranici magazina. Kako je krenula druga polovina marta i iznenadno novo stanje koje niko nije očekivao niti bio spreman, Music Pocket je beležio značajniju čitanost u tim prvim danima i nedeljama. Tako nas je pratilo za samo dve nedelje 7 500 ljubitelja (15. – 31. mart), a ceo mart bilo je barem 9 000 poseta.

  Sami muzičari često podele naše tekstove o njima, i beležimo više od 100 sherovanja domaćih i regionalnih umetnika. Posebno nas tokom korone prate hrvatski muzičari, jer smo dosta pisali o njihovoj sceni, novim projektima – albumima, spotovima i singlovima u doba karantina, ili članke o online svirkama u celoj bivšoj Jugoslaviji.  Portal je u početnom razvoju imao do 2 000 stalnih pratilaca, da bi se taj broj rapidno povećao na 3 450, računajući one koji redovno gledaju, čitaju, lajkuju, ili komentarišu javno našu redovnu anketu na FB stranici, što je posebna vrsta komunikacije i interakcije sa publikom.

   Grupa Van Gogh je najviše delila naše tekstove o njima i ta čitanost na njihovoj Facebook stranici uvek beleži zavidnu posetu i lajkove od nekoliko stotina ili hiljada fanova. Barem 700 ljudi lajkuje, i više od 1 250 pročita.

   Intervju sa našim poznatim publicistom, muzičkim novinarem, PR menadžerom i bubnjarem Ivanom Ivačkovićem objavila je i izdavačka kuća Laguna na svom sajtu koja je i publikovala sva dela ovog svestranog autora/pisca.  Time je čitanost bila zaista još neverovatnija.    
Uvek je dobro i kada jedan portal kao mi postane medijski partner za razne događaje kao što su koncerti stranih zvezda Kadebostany i Olafur Arnalds u Domu omladine, odnosno Sava centru. Medijsko partnerstvo putem banera ostvareno je sa aktivnom koncertom agencijom Charm Music Serbia.

   Isto tako naš magazin je imao banere kao partner za muzičku konferenciju i festival MENT u Ljubljani, a slično nastavljamo i sada sa festivalom nezavisne rock scene TAM TAM u Hrvatskoj. Ova manifestacija se održava već devetu godinu zaredom u mestu Sućurju na otoku Hvaru. Ove godine trajaće od 27. jula do 2. avgusta, a od srpskih muzičara nastupaju ponovo Repetitor, dok su prethodnih izdanja svirali i Turisti.  
 Nastavljamo i dalje da pišemo autorske teme, najave, vesti, intervjue sa značajnim imenima domaće i regionalne scene, a vi nam možete pisati koje muzičare želite videti na našim stranama, bilo da je reč o intervjuima ili vestima o njima.

  Još jednom vam puno hvala što nas čitate, a mi se trudimo da uvek ostanemo vredni, predani, stalno nekoliko koraka ispred mnogih sa svim aktuelnostima i novostima.


Ivan Makragić  

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

PIŠE: MILAN B. POPOVIĆ / ALEK – Prepoznaj me // Akustično u studiju

Oduvek sam voleo-anplagd- zvuk i ALEKOVO (Kragujevac, rodni grad) izvođenje sopstvene autorske pesme PREPOZNAJ ME, probudilo je moja sećanja...

ZLOSTAVLJANJE NA FILMU

Dokumentarni film naše rediteljke i glumice Danijele Štajnfeld „Zaceli me“ juče je, na ovogodišnjem 26. Festivalu autorskog filma, imao specijalnu projekciju u Kombank Dvorani. „Zaceli me“ prikazuje intimna svedočenja...

POVODOM FILMA “POVRATAK KUĆI – MARINA ABRAMOVIĆ I NJENA DECA” ODŽANA PRVA VELIKA ONLINE KONFERENCIJA

Povodom premijere filma "Povratak kući - Marina Abramović i njena deca" reditelja i scenariste Borisa Miljkovića u sredu je održana prva velika Online konferencija kod nas, uz prisustvo predstavnika...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!