MTV VMA: Tejlor Svift odnela glavnu nagradu, Bad Bunny umetnik godine

0
Reklama

Tejlor Svift osvojila je glavnu nagradu na dodeli godišnjih MTV Video Music Awards za 10-minutnu verziju pesme iz 2012. “All Too Well” i najavila novi album koji izlazi u oktobru.

Pevačica je zahvalila obožavaocima sa bine Prudenšal centra u Nju Džersiju dok je primala nagradu, 14. VMA u karijeri.

“All Too Well” jedan je od starih hitova koje je Svift ponovno snimila nakon spora s bivšom izdavačkom kućom.

Ne bismo uspjeli da snimimo ovaj kratki film da nije bilo vas, obožavalaca“, rekla je Svift prije nego što je otkrila da će svoj sledeći album objaviti 21. oktobra.

Nazvan „Midnights“, album govori o „13 neprospavanih noći rasutih kroz moj život“, rekla je pevačica u objavi na Tviteru nakon svoje pobjede.

Na dodeli nagrada VMA, portorikanski pevač Bad Bunny proglašen je za umetnika godine, a statueta u obliku astronauta Moon Person uručena mu je na njujorškom stadionu Jenki, gde je održao koncert pred rasprodatim gledalištem.

Bivša zvijezda Dizni kanala Dav Kameron, pevačica hitova „Breakfast“ i „Boyfriend“, proglašena je za najboljeg novog izvođača.

Ova je godina bila tako divlja“, rekla je i posvetila nagradu “svojoj deci”.

Među ostalim pobednicima bio je Hari Stajls, koji je dobio priznanje za album godine za „Harry’s House“.

Glumac Džoni Dep, kog je sviet zabave izbegavao tokom suđenja s bivšom suprugom Amber Herd, kratko se pojavljivao tokom ceremonije, s licem digitalno umetnutim u kacigi lebdećeg astronauta.

Potreban mi je posao”, našalio se glumac.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here