MTV cenzurisao nastup Italijana zbog gole zadnjice i bradavica – Video

0
Reklama

MTV Video Music Awards iliti VMA ceremonija, koja je održana sinoć u Nju Džerziju, poslužila je članovima italijanskog benda Maneskin, pobjednicima Eurosonga 2021, da ukradu šou svim ostalim zvijezdama i zadaju muke organizatorima.

Pjevač italijanskog rok benda Damiano David, inače prepoznat po slobodnijem ponašanju na sceni, na bini se pojavio u kožnim tangama, zbog kojih je njegova otkrivena zadnjica tokom cijelog nastupa bila u prvom planu.

Roker (23) se okrenuo i “mamio” publiku dok je izvodio hit pjesmu „Supermodel”, nakon što je bend dobio nagradu za najbolji alternativni video.

Organizatori su pokušavali nekoliko puta da izbegnu Davidove sporne kadrove, a dodatni problem predstavljala je činjenica da je Viktorija De Anđelis, njegova koleginica, nosila odeću koja je više otkrivala negoli pokrivala.

U jednom trenutku njene grudi su postale potpuno slobodne, bradavice su bile vidljive, pa su organizatori prenosa morali da cenzurišu taj deo nastupa, zbog čega su mnogi fanovi negodovali.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here