Mrle otvorio dušu: Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom

0
Reklama

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja iz Leta 3 gostovali su u “bravo! liveu”. Njihova pobednička pesma s Dore, “Mama ŠČ!” i dalje je glavna društvena tema.

Riječki rokeri smatraju kako zasluženo idu u Liverpul da predstavljaju Hrvatsku na Eurosongu.

Domaćinima, Nives Ivanišević i Marku Tolji, priznali su da se dobro nose s medijskom pažnjom koju su izazvali, jer je ona sastavni i poželjni deo posla kojim se bave. Otkrili su šta poručuju onima koji ih hvale, ali i žestoko kritikuju.

Pobeda nas nije iznenadila. Znamo svoje mogućnosti, zasluženo smo pobedili, to je na kraju krajeva premoćna pobeda i glasova žirija i glasova publike”, kazali su.

Popularnošću se ne zamaraju, niti pozicijom na Billboardovoj top listi najslušanijih.

“Mi ništa ne menjamo, imamo uvek istu energiju, mi smo sebi uvek isti, neki put si tu, neki iznad, neki malo ispod, ali šta je to Billboard? Je li to neka lova? Ja ni ne znam čemu to služi, ako nije lova ne zanima me”, poručio je Mrle, a Prlja je dodao da još uvek sade, pa će videti što će pobrati.

Iako mnogi misle da se oni samo dobro zezaju, otkrili su da je njihov nastup osmišljen do najmanje sitnice.

Mi ako idemo negde idemo do kraja, ako radimo pesmu trudimo se da bude najbolje moguće osmišljena, aranžirana, napravljena, snimljena, odsvirana, tako i za odjeću i sve…”, istakli su.

Riječani su obećali dati sve od sebe da u Liverpulu naprave spektakl i Hrvatsku predstave u najboljem mogućem svetlu.

Mrle se prisetio i nove verzije pesme “Sam u vodi” s kultnog albuma “Two dogs fucking” i saradnje s pevačkom divom Terezom Kesovijom, te otkrio svoju nežnu stranu.

“Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom, to je emocija, zaista sam duboko osećajan…”, rekao je.

Let 3 u goste je stigao u elegantnim crnim odelima, no, ipak za izvedbu pobedničke pesme Mama ŠČ! presvukli su se i obukli svoje neobične dugačke kostime, a na kraju gotovo i skinuli.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here