Mrle kreirao unikatnu zbirku priča za decu

0
Reklama

Damir Martinović Mrle, kreirao je priče o niŠČemu, a njegova nova zbirka priča za decu jedan je od novih naslova prve hrvatske muzičke knjižare Rockmark, koji će premijerno biti predstavljen na ovogodišnjem izdanju Interlibera. Međunarodni sajam knjiga održava se od 7. do 12. novembra na Zagrebačkom velesajmu, a Rockmark će i ove godine predstaviti brojne zanimljive naslove iz sveta muzike pop-kulture i umetnosti, u čemu će im se pridružiti i posebni gosti.

“Mrletove priče o niŠČemu” nova je zbirka priča za decu Damira Martinovića Mrleta, koji ih je smislio, složio, spojio, zapisao, spakovao, zamaskirao, odabrao, obložio i obojio – za male da gledaju, slušaju zamišljaju gliste, lastavice i zmaja. ŠČak, za veće da malima čitaju i svi se zajedno zavrte, zaplešu i zapletu u Mrletovom veselom svetu.

Zbirku priča je ilustrirao Misch, a likovno oblikovao Vrana. Kao poklon uz Priče dolazi i Mrletova maska, zajedno s Bojankom o niŠČemu, uz koju se dobiju i Mrletove puzzle.

Svoju novu knjigu Mrle će na Interliberu predstaviti i osobno, u sredu 8. novembra u 18:15 na Glavnoj pozornici Paviljona 6 Zagrebačkog velesajma.

Dođite u što većem broju, jer uz Priče o niŠČemu, po prvi put u istoriji čovečanstva kuvaće i dečji ŠČvarci od prirodne masti!, poručuje Mrle

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here