Moto susret 2023. na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici: poslednje veče u znaku „Texas Flooda“ i „Van Gogha“

0
XXVI Moto susret Sremska Mitrovica 2023 Promo
Promotivni program Moto susreta 2023. u Sremskoj Mitrovici
Reklama

Moto klub „Srem“ će u periodu između 28. i 30. aprila po 26. put organizovati tradicionalne „Moto susrete“, i to na lokaciji na kojoj je ovaj veliki događaj počeo da se organizuje pre nekoliko godina — na sremskomitrovačkom Hipodromu. Ukupno pet koncerata biće organizovano tokom 28. i 29. aprila.

Ovaj događaj prvi put je bio organizovan 1996. godine, a od tada nije bio organizovan svega četiri puta: 1999. zbog bombardovanja, 2009. zbog smrti jednog od članova Moto kluba „Srem“, kao i 2020. i 2021, zbog tada pogoršane epidemijske krize. Prvo veče, 28. aprila, biće rezervisano za tri dvočasovna nastupa manje poznatih bendova: „D.M.V.“ (19.00-21.00), inđijski sastav „Stare kuke“ (21.00-23.00) i sastav „Branko Badžić & Free Hands“ (23.00-01.00), dok će poslednje veče biti u znaku nastupa slavnih bluzera iz sastava „Texas Flood“ (19.00-21.00) i legendarnog benda „Van Gogh“ (21.00-23.00).

Foto: Wood.rs

Očekuje se da tokom druge večeri 30. aprila bude izuzetno velika posećenost, a za dobar uspeh garancija će biti upravo nastupi bluz-rok benda „Texas Flood“ i legendarnog rok sastava „Van Gogh“.

Grupu „Texas Flood“ osnovao je gitarista Nenad Zlatanović 2006. godine. Na početku svog rada izražavali su se isključivo na engleskom jeziku, da bi 2019. napravili iskorak izdavanjem prvog „srpskog“ albuma „Tražim ljude kao ja“, koji je vrlo brzo ušao na liste prodavanih i slušanih domaćih izdanja. O Zvonimiru Đukiću Đuletu, Srboljubu Radosavljeviću i Draganu Ivanoviću, okupljenim pod imenom „Van Gogh“, ne treba trošiti nešto puno posebnih reči, sem da su 2021. godine bili aktuelni sa reizdanjem svog poslednjeg studijskog albuma „More bez obala“, sa kog su se najviše slušale pesme: „Za suze nema vremena“, „Možda baš sad“, „Emotivno miniran“, „Više te ne volim ko pre“, „Pismo ocu“, „Kakvo divno veče“ i druge. Pored navedenih pesama, iz set-liste neizostavni će biti i ostali veliki hitovi zbog kojih smo zavoleli ovaj bend: „Neko te ima noćas“, „Da li zna“, „Opasan ples“, „Puls“, „Brod od papira“, „Za godine tvoje“, „Spisak razloga“, „Kolo“, „Nek’ te telo nosi“ i drugi. Vredi spomenuti da će im ovo biti prvi veći koncert u sremskoj prestonici posle osam godina.

Foto: FB stranica MK Srem

Ulaz za pešake je besplatan, dok jedino privilegiju plaćanja imaju oni koji dođu na prevoznom sredstvu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here