MORTAL KOMBAT 13. ANTIEVROVIZIJU SELI U HANGAR LUKE BEOGRADSubota, 20. maj, 19h – gosti The Trigger i Seljačka buna

0
Reklama

Tradicionalna Antievrovizija grupe Mortal Kombat s godinama je rasla toliko da je u Beogradu postala poznata kao samostalni koncertni brend – festival na kojem su hedlajneri već 13 godina upravo oni, Mortal Kombat. Novo, 13. izdanje Antievrovizije, očekuje nas u subotu, 20. maja 2023.

Centralni godišnji koncert Mortal Kombata publici svake godine donese nešto novo: pored pirotehničko – audio – vizuelnog spektakla, tu je i osvajanje različitih prostora. Ovoga puta Mortal Kombat Antievroviziju seli u Hangar Luke Beograd. Biće to njihovo vatreno krštenje u ovom beogradskom prostoru, ali i još jedno mesto koje će u svoju istoriju masnim slovima upisati Antievroviziju – iako trinaestu, nikako baksuznu.

Šta će sve da gori ove godine na bini koju Mortal Kombat uvek pažljivo konstruiše za svoju publiku, ostaje uvek neizvesno do same Antievrovizije. U tom smislu bend često iznenadi i sam sebe. Ono što otkrivaju pred 13. izdanje jesu gosti koji će doprineti festivalskoj atmosferi. Pre Mortal Kombata, u Hangaru će 20. maja nastupiti The Trigger i Seljačka buna.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima GigsTixa širom zemlje, kao i online na new.gigstix.com. Beograđani do svojih karata mogu da dođu i u pabu ,,Cigla i Krigla“ (Dalmatinska 44).

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here