Moby objavio novi album “Ambient 23” / Pogledajte naslovnu

0
Reklama

Moby je objavio novi album u nedelju, 1. siječnja, naziva “Ambient 23”. Ranije ovog mjeseca, muzika je najavio album, objašnjavajući da je set od 16 pesama inspiriran njegovim ranim ambijentalnim junacima, kao što su Martyn Ware, Brian Eno, Jean Michael i Will Sergeant.

Malo je drugačiji od nekih mojih novijih ambientalnih izdanja jer je gotovo isključivo napravljen s čudnim starim bubnjarskim mašinama i starim sintisajzerima”, dodao je.

Na dan izlaska, Moby je pružio nešto više detalja ovog dva i pol sata dugog albuma. Bio je “Napravljen da pomogne teskobi (mojoj, a nadam se i vašoj)”, napisao je na Instagramu, uz fotografije iz svog studija i isečak muzike s albuma. “Za 2023. neka svi budemo manje teskobni (i neka svi prestanemo tražiti potvrdu od kulture koju ne poštujemo…).”

Prošle nedelje na Instagramu napisao: “Završavam novi ambijentalni album, koji će biti objavljen 1. januara 2023. Zove se ‘Ambient 23’ iz očitih i čudnih razloga (23 je zanimljiv broj).”

Ambient 23 nastavlja Mobyjev niz ambijentalnih izdanja. “Nadam se da će neko izvući nešto iz njih ako obrati pozornost na muziku/videozapise, a takođe se nadam da će nekome, ako samo pusti muziku/video da tiho svira u pozadini, pomoći stvoriti osećaj smirenosti i mir”, rekao je o kolekciji na svojoj web stranici.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here