MNE Beer Fest 2 od 29. do 31. jula na Cetinju: Nastupaju Cetinski, Hladno pivo, Who See…

0
Reklama

Drugi Montenegro Beer Fest, muzičko-pivski festival, odigraće se od 29. do 31. jula na Cetinju, saopštili su organizatori, uz napomenu da će i ove godine ulaz biti besplatan.

Festival prepoznat na svetskom nivou i ovog leta se pojavljuje u novom ruhu sa najboljim regionalnim zvezdama uz čije će prepoznatljive kompozicije fanovi imati priliku da uživaju na Cetinju”, kažu iz MNEvent d.o.o tima koji organizuje festival, dok su generalni pokrovitelji Vlada Crne Gore, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacije Prijestionice Cetinje.

Prizma, Tap 011, Who See, Van Gogh, Sunshine, Hladno pivo, Toni Cetinski i drugi će i ovog puta fanove oduševiti prepoznatljivim kompozicijama i dobrom zabavom”, saopštili su organizatori.

Montenegro Beer Fest je, podsećaju organizatori, pod brendom prestižnog Belgrade Beer Festa, iza kog je 18 godina rada.

Publika će i ove godine imati priliku da uživa tri večeri u spoju vrhunske muzike jednih od najpopularnijih regionalnih zvezda, kao i pivskih ukusa, tradicionalne crnogorske kuhinje i kulturno-istorijskih vrednosti Cetinja. Montenegro Beer Fest će biti centar dobre zabave ovogodišnje letnje sezone u Crnoj Gori i tradicionalno, mesto okupljanja različitih uzrasta”, poručuju domaćini.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here