MNE Beer fest 2 kompletirao lajnap: Hladno pivo, Van Gogh, Sunshine

0
Reklama

Organizatori 2. izdanja muzičko-pivskog festivala “Montenegro Beer Fest”, koji je na programu od 29. do 31. jula na Cetinju (sve tri večeri počinju u 20 časova na Turističkom parkingu uz besplatan ulaz), zaokružili su lajnap i tako predstavili sve učesnike.

Festival će otvoriti deca sa Cetinja koja su učestvovala i pobedila na takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope“ pesmom “Only Teardrops” koja je, između ostalog, bila i pobjednička pesma na Eurosongu 2013. godine, najavili su organizatori.

Ovogodišnji muzički program festivala je kreiran tako da bude raznovrstan i primamljiv za publiku koja ima različit muzički ukus, dodaju domaćini, a u odnosu na ranije saopštena imena najveće pojačanje stiže u vidu Senidah.

Prvo veče festivala je rezervisano za Nitro band, grupu Tap 011, Senidah i klapu Who See. Novitet je da će muzička grupa Tap 011 ove godine nastupiti na festivalu u punom sastavu. Druge večeri, najposećeniji festival kvalitetnog piva i muzike će ugostiti ansambl Toć, Van Gogh, bend Sunshine, kao i grupu Valentino. Tokom treće večeri, na bini jedinog festivala ovog tipa na kom je ulaz besplatan, nastupiće Prizma band, Toni Cetinski i Hladno pivo, koje će ujedno i zatvoriti festival prepoznatljivim hitovima”, saopštili su domaćini.

U parku „13. jul“ svake večeri u periodu od 23. do 28. jula, u okviru promotivnih aktivnosti, biće održana po jedna pozorišna predstava za decu, saopšteno je iz festivalskog tima.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here