Mladi autor iz Beograda Ivan Jegdić, debitantskim albumom završio prvo poglavlje

Prvo poglavlje svog stvaraštva mladi autor iz Beograda, Ivan Jegdić, zaokružio je debitantskim albumom pod nazivom "Neka čuju me".

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Prvo poglavlje svog stvaraštva mladi autor iz Beograda, Ivan Jegdić, zaokružio je debitantskim albumom pod nazivom “Neka čuju me”
Ivan Jegdić, autor specifičnog glasa i jedistvenog žanrovskog modela koji spaja pop muziku sa elementima savremenih trep stilova, ljubavnom i epskom tematikom ali i etno motivima, skrenuo je pažnju slušalaca već svojom prvim zvaničnom pesmom “Bolji čovek”. Za samo nekoliko meseci je došao od prvog singla do prvog samostoalnog beogradskog koncerta. Već u prvoj etapi svoje karijere svojim Ivan je svoje delovanje na sceni počeo da širi u svim pravcima. Uz koncertnu turneju po Srbiji i regionu, Ivan je objavio i niz singlova kao i nekolio spotova

Vatra i ništa official audio:


Pored singla “Bolji čovek” koji je obeležio prvu fazu Ivanove karijere, na albumu se nalazi i album otvara pesma “Zalazak sunca” čiju zvaničnu verziju fanovi koji su upoznati sa Ivanovim dosadašnjim radom s nestrpljenjem očekuju. Koncertna publika je do sada imala priliku deo pesama koje su se našle na albumu sluša u Ivanovom koncertnom repertoaru, među kojima je i pesma “Ne budi me” iz čijih stihova je album i poneo naziv “Neka čuju me”, a na albumu se nalaze i numere koje sa kojima če se slušaoci prvi put susresti, poput pesama “Vatra i ništa” i “Decembar”
Zalazak sunca (Official audio):

Debitantski album Ivana Jegdića dostupan je na svim digitalnim platformama i streaming servisima, uz poziv autora da preslušaju album i jave utiske o svojim favoritima, u nadi da će u skorije vreme moći i koncertno da predstavi kompletan materijal.

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket