MKDSL i Pedja Milutinovic u AKC FUZZ NIŠ

0
Reklama

U subotu 22. Oktobra sa početkom od 21h nastupiće MKDSL sa specijalnim gostom Peđom Milutinovićem AKA Drumbooty

Lokalna podrška Dj Sunrise

Karte u pretprodaji po 400rsd možete naći u Birtiji kod Dušana dok će na ulazu biti 600rsd

Marko Milošević aka Mkdsl (Mama kaže da sam lep) 


Beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i dugogodišnji dj, u svetu muzike je preko 25 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus Mkdsl pripisuje kukovima. “Ne verujem DJ-u koji ne đuska”, tvrdi. Stil koji Mkdsl prezentuje pun je pozitivne energije, prožet humorom, a za sebe kaže da je “elektronski plesni muzičar”. Svojim live nastupom zamagljuje granicu između žive svirke i dj seta, a eklektičnim pristupom muzike spaja zvuke tehna, diska, šlagera, etna, roka i panka u jedan moderan klupski doživljaj. 
Uz slobodan pristup živoj muzici, nijedna dva nastupa nisu ista, jer magija nastaje u zajednici sa publikom. 

MKDSL – Summer Dream That Is You ft. Wikluh Sky

MKDSL – Vash Pas

MKDSL – Dupe I Sise (Drugi Srpski Buti)

Ajs Nigrutin & MKDSL – Ručak

mixcloud/mkdsl

soundcloud/mkdsl

facebook/mkdsl

instagram/mkdsl

https://mkdsl.bandcamp.com/

Peđa Milutinović, poznat i kao Drumbooty, jedan je od najboljih i najpopularnijih mladih džez bubnjara sa naših prostora. Njegov prvi autorski album “Veritas vincit” (Orenda Records, Los Angeles 2020.) Sa ekipom muzičara koju je ovde okupio – Stevan Milijanović, Bojan Cvetković, Akoš Forgač i Luka Ignjatović – ima, kako kaže, zvuk i kompaktnost kakve želi. Ime albuma („istina prevladava“) upućuje na to koliko je zajedništvo važno, kada je u pitanju život, ali i profesija. „Stvari koje su me najviše ispunile rezultat su iskrene saradnje sa drugima“, objašnjava Peđa koji je inače poznat po svirkama sa brojnim sastavima poput Vasil Hadžimanov benda, Schime i Qzama kvarteta. Povodom izlaska prvog albuma razgovaramo sa njim o kreativnosti, inspiraciji i našoj džez sceni.

https://www.facebook.com/drumbooty

Mihailo Ristović, nastupa pod pseudonimom DJ Sunrise i svoje setove kuva u prestonici funk & jazz scene u Nišu.

Kao mlađi predstavnik niškog klabing sveta publika ga bira zbog njegovih specifičnih mešavina žanrova – od r’n’b preko hip-hopa, do breakbeat-a, jungle d’n’b-a, funk-a, kao i gomile klupskih i radijskih klasika od 80-ih do dan danas.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here