Mjuzikl „Veselo devojačko veče“ 23. decembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Tijana Dapčević

Adaptacija američke hit predstave „Girls’ Night“

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularnoAdaptacija američke hit predstave „Girls’ Night“


BEOGRAD, 22. novembra – Najnoviji mjuzikl „Veselo devojačko veče“ u režiji Radeta Vukotića, gde igraju poznate pevačice Ivana Peters i Tijana Dapčević, biće premijerno izveden uoči Nove godine, 23. decembra u Kombank Dvorani.


  Produkciju savremene adaptacije američkog mjuzikla „Girls’ Night“ potpisuje kuća „Emotion“, u svom ogranku „Emotion teatar“, poznata po realizaciji mnogih licenciranih igranih TV serija („Urgentni centar“, „Dinastija“, „Sinđelići“, „Žene sa Dedinja“), kao i popularnih TV formata – kvizova, šou programa i drugih emisija.

  U ovom muzičko – scenskom spektaklu reditelj pripoveda priču o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.

Glavne uloge u ovoj predstavi će igrati pretežno pevačioce rok i pop usmerenja: Ivana Peters, Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić i Jelena Đukić.

  Premijera nove predstave je bila planirana za 1. oktobar, ali je odložena zbog bolesti nekih učesnica od virusa korona.

IVANA PETERS
JELENA ĐURIĆ
ZORANA PAVIĆ

Osim interesantnih numera jugoslovenske pop i rok muzike – “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugih, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su upletene i sve druge prijateljice koje čine njihov društveni svet.

 Muzička melodrama sadrži mozaik životnih priča pet različitih žena, drame o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti, a tokom trajanja programa, stvara se interakcija pet dama sa publikom.

 Sledeći mjuzikl koji se planira takođe u produkciji „Emotion teatra“ sa istim rediteljem jeste „Parče brodvejske noći“ od nove godine, gde takođe igra Ivana Peters, ali i glumci Jelena Gavrilović, Marko Marković, i drugi.

 Ivana Peters je početkom ove godine (februar) imala uspešan koncert upravo u Kombank Dvorani sa svojom rok grupom „Negative“, sa kojima je nastupala tokom pandemije više puta u Beogradu na sceni kluba BitefArtCafe na Kalemegdanu, ali i festivalu Beer fest bar na Adi Ciganliji (2020), dok je sa obnovljenom dens pop atrakcijom TAP 011 nastupila na Beer festu 2021 na Ušću.

  Glumica Jelena Đukić u poslednje vreme je istaknuta zahvaljujući telenoveli „Igra sudbine“ od skoro 400 epizoda, i filmu i kasnije mini seriji „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića.

MAJA BRUKNER
TIJANA DAPČEVIĆ
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Grupa “Magic Bush” objavila drugi studijski album “Put za Shangri-La”

Album kompletno na srpskom jeziku, a bend ima još četiri albuma u pripremi BEOGRAD: Poznata muzička grupa “Magic Bush” objavila...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket