Mjuzikl „Parče Brodvejske noći“ 17. septembra u Kombank Dvorani: Ivana Peters, Jelena Gavrilović, Marko Marković

Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova "Čikago", "Kosa", „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“

0
Reklama


Budući muzički spektakl u najavi sa hitovima iz filmova „Čikago“, „Kosa“, „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“

BEOGRAD, 5. avgusta (Tanjug) Muzička predstava „Parče Brodvejske noći“ u kojoj igraju rok muzičarka Ivana Peters, pop pevačica i glumica Katarina Bogićević, solista opere Dragoljub Bajić, kao i glumci Marko Marković i Jelena Gavrilović, biće premijerno izveden 17. septembra na sceni Kombank Dvorane u Beogradu.

   Budući spektakl režira Rade Vukotić, poznat po raznim komadima lake zabave, odnosno hit komedijama u Pozorištu „Slavija“, a u ovom svojevrsnom mjuziklu produkcije „Emotion Theater“, biće izvedeni najveći hitovi Brodveja kao odlomci čuvenih naslova  „Čikago“, „Mulen ruž“, „Fantom iz opere“, „Kosa“i još mnogi drugi.

    Neprolazne pesme koje vole sve generacije garantuju publici jedinstven audio-vizuelni doživljaj i uživanje za sva čula, posebno zbog zanimljivog izbora – kastinga za izvođače.

 Ivana Peters je trenutno jedna od najzaposlenijih pop – rok pevačica, jer od 2019. godine je aktivirala svoju rok grupu „Negative“ čiji je lider, a obnovljena je i pop dens atrakcija „TAP 011“. Iste godine sa obe grupe je imala spektakularne koncertena Beer festu.
 
Nastupa na turnejama i sa kolegom Đorđom Davidom (koji je spremao ovaj mjuzikl u martu, a sada je zamenjen), a bila je i deo akustičnog dua sa Anom Stanić, pre pandemije.

 Katarina Bogićević
se afirmisala zahvaljujući igranoj TV seriji „Folk“ (2012) Dušana Milića, gde je igrala malenu pevačicu, a ova dramsko-muzička umetnica je bila i zapažena u zabavnim TVformatima „Tvoje lice zvuči poznato“ i „Ja imam talenat“, ima objavljen album „Reciklaža“ (2010).

   Jelena Gavrilović
je poznata glumica koja uglavnom igra razne fatalne zavodnice u mnogim TV serijama („Istine i laži“, „Nemanjići“, „Crveni mesec“, „Predstraža“, „Ubice mog oca“), a i peva na raznim muzičko-pozorišnim tematskim večerima, koncertima (Rock opera) ili mjuziklima („Kosa“ – Atelje 212, 2010).  


Njen kolega Marko Marković najpoznatiji je po svom vokalu, odnosno jedan je od najtraženijih glumaca koji decenijama uspešno sinhronizuje sve najpopularnije animirane filmove za bioskop i mnoge serijale za televiziju.
  
U poslednjem periodu bio je uspešan kao glavni junak dečjeg mjuzikla „Tesla i bitka na magnetnom polju“, koja se u produkciji Dečjeg kulturnog centra nekoliko sezona igrala u Narodnom pozorištu u Beogradu.

 
Solista Opere ovog teatra od 2003. godine jeste i učesnik ovog mjuzikla – Dragoljub Bajić, inače redovni je gost operskih kuća u Novom Sadu i Sarajevu, a koncertno nastupa širom Srbije.
Imao je glavne uloge u operama matične kuće – „Čarobna frula“ Volfganga Amadeusa Mocarta, „Seviljski berberin“ Đoakina Rosinija, „Lučija od Lamermura“ Gaetana Donicetija, „Evgenije Onjegin“ Petra Iliča Čajkovskog, „Trubadur“ i „Rigoleto“ Đuzepa Verdija.


Emotion production je vodeća producentska kuća u regionu, koja od 2001. proizvodi popularne svetske šou programe (rijaliti, kvizovi, zabavne emisije) i igrane serijale („Sinđelići“, prema španskom originalu „Seranovi“), koji su se uspešno emitovali u celom regionu.

   Trenutno su aktuelni sa licenciranom TV serijom „Urgentni centar“, a snimaju i domaću verziju američke sapunice „Dinastija“ od 220 epizoda.Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here