MITSKA AVANTURA “DINA” 20. OKTOBRA PRETPREMIJERNO U VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

Najnovija SF adaptacija američko-kanadske koprodukcije, romana Franka Herberta DINA biće prikazana pretpremijerno u sredu 20.oktobra u 19h u Velikoj sali , nakon čega će se naći na redovnom repertoaru bioskopa Kombank Dvorana.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Ova naučno fantastična filmska priča, opisuje situaciju u kojoj je  sinu plemićke porodice  poverena zaštita najvrednije stvari i ključnog elementa u galaksiji.

U mitskoj avanturi, sa elementima drame “Dina” pratimo Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića  rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u  svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda.

Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i  koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.
 

Interesantan je podatak da je za film napravljeno više od hiljadu kostima,  a muzičar Hans Cimer je uradio novi instrument i osmislio jezik za horske pesme – tako da muzika u filmu zvuči kao da nije s ovog sveta.

Glavne uloge tumače u fimu tumače:  Timoti ŠalameRebeka FergusonDžoš BrolinDžejson MamoaHavijer BardemStelan Skarsgord i  drugi.


Podsetimo, film je premijerno prikazan 3. septembra na Venecijanskom Filmskom Festivalu.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket