Mišo Kovač u formi i nakon korone: “Hej, živote, što me snađe”

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Najprodavaniji hrvatski muzičar svih vremena Mate Mišo Kovač ne gubi vreme uoči spektakla “Samo nas nebo rastaviti može” na Starom placu u Splitu, koji je zakazan za 6. jun.

Iako se dugo nagađalo hoće li Mišu zdravlje uopšte dozvoliti da se upusti u ovako zahtevan izazov, sudeći po snimku koji je danas ugledao svetlost dana – forma je na nivou.

Naime, jedan od Mišovih gostiju na pomenutom koncertu biće i Joško Čagalj Jole. U Strožancu – u Podstrani, gde Mišo provodi vreme tokom poslednjih meseci, sastali su se i skupa otpevali “Hej, živote, što me snađe”, saopštili su iz Mišovog tima.

Oba su muzičara pokazala senzibilitet koji najavljuje koliko će i ovaj koncert biti poseban i emotivan. Mišo zaista izgleda nikad motivisaniji i željniji druženja s publikom i velikog koncerta. Vidi se da mu duži boravak u Dalmaciji i te kako godi, a iako je u međuvremenu prebolio i koronu, muzičar je u odličnoj formi i više nego spreman za nastup”, navodi se u poruci Mišovog tima.

Muzičar na pragu 81. leta kaže da jedva čeka početak koncerta na bivšem stadionu Hajduka, a očekuje se oko 30.000 gostiju.

Veoma se radujem koncertu na Starom placu, na kojem sam pre stalno dolazio na utakmice Hajduka. Mislim da ćemo biti super, zahvaljujući meni i vama. Pozdravlja vas Mišo Kovač”, zaključio je muzičar.

Izvorcdme.me
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Kritike na račun Ukrajine koštale Rodžera Votersa koncerata u Poljskoj: Biće persona non grata

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters otkazao je koncerte planirane u Poljskoj zbog besa tamošnje javnosti nakon njegovog nedavno izrečenog stava o...
Reklama
musicpocket