‘Mislim da sam plav’ novi sing i spot benda Vizelj

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Mislim da sam plav” naziv je trećeg po redu eskapističkog singla benda Vizelj. Pesma najavljuje drugi album benda koji bi u prodaji tebalo da se pojavi do kraja godine. Singl je na svim streaming servisima na sledećem linku https://backl.ink/146145169.

“Ovu pesmu mogu razumeti samo mladi ili bar mladi u duši. Cilj je ostao isti, praviti veselu muziku i činiti ljude srećnim. Ako bar malo uspevamo da pomažemo ljudima da skrenu pažnju sa današnjih problema, onda računamo da smo uspeli. Savina i Vladislav su fenomenalno prikazali ono o čemu smo pevali i dočarali eskapističku poruku na vrlo autentičan način. Nadamo se da će vam ovaj singl pomoći da skrenete misli sa užasa koji nas okružuje na ovaj ili onaj način. Vidimo se na nekom koncertu uskoro!” navodi Aleksa Nedić, basista benda Vizelj.

Bend je ujedno objavio i prateći video spot koji je režirala Savina Smederevac dok je direktor fotografije bio Vladislav Andrejević. 
Snimanje albuma podržao je Sokoj kroz svoj Fond za kulturna davanja.

Vizelj su Veljko Milinković – gitara i vokal, Aleksa Nedić – bas i vokal, Jelisaveta Todorov – bubanj i Pavle Petrović – sampler/klavijature.

IzvorKontra
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Kossev: Za medije na albanskom Goran Bregović je „inspirator masakra na Kosovu“

Nekoliko kosovskih portala na albanskom jeziku prenelo je vest da će muzičar Goran Bregović nastupiti na festivalu piva u...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket