Mimi Šerbedžija objavila prvi singl

0
Reklama

Mimi Šerbedžija, umetnički Eliot Alma, novo je ime na kantautorskoj sceni i predstavlja singl “Eliot and I” kojim najavljuje prvo EP izdanje čiji se izlazak očekuje uskoro.

Mimi Šerbedžija ćerka je glumca, pesnika i muzičara Rade Šerberdžije, pa tako ni njena ljubav prema muzičkoj umetnosti ne čudi. Nakon što se predala muzičkom toku, Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju će predstaviti pesme koje govore o njenim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osećajima i životnim iskustvima.

Nadolazeći EP sastavljen je od šest pesama koje je snimao Finn Howells, a svu muziku i tekstove napisala je Mimi. Bend koji je odsvirao sve na albumu čine njeni prijatelji i kolege s fakulteta u Liverpoolu na kojem je nedavno i diplomirala.

Sve pesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na “Paul McCartney’s Institute For Performing Arts“ u Liverpoolu. Mimi je rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, a kao svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovećuje na poseban način, dok pesme piše na engleskom, kojeg opisuje kao svoj prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena boraviti u Zagrebu, od kuda će u svet objaviti Eliot Almu.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here