Miki Manojlović i Bane Trifunović u češkom filmu “Previše lično” od 4. februara u bioskopima Srbije

Filmska priča o tri divne žene, tri oblika ljubavi, tri priče o radosti i bolu, sreći i tugi

Ivan Makragić
Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularno

Pesma Chasing Norda izabrana kao jedna od polufinalnih na International Songwriting Competitionu

Prijavljeni su izvođači iz 158 zemalja s preko 26000 pesama, a u žiriju su između ostalih istaknuti svetski izvođači...

ČETIRI KONCERTA TOKOM MARTA U GALERIJI ARTGET KULTURNOG CENTRA BEOGRADA

okom marta na sceni Kulturnog centra Beograda (KCB) u okviru ciklusa Koncerti u Galeriji publiku očekuje četiri koncerta klavirske muzike koje će izvesti pijansti...

Gospodin Pinokio – Novi singl/spot “Dvadeset drugi kasni sat”

Rekli su o Pinokiu: Sve je puno uglavnom prljavih gitara, žestokih r'n'r riffova s puno energije i sasvim jednostavnim tekstovima...


Filmska priča o tri divne žene, tri oblika ljubavi, tri priče o radosti i bolu, sreći i tugi


Češka melodrama „Previše lično“ Marte Ferencove, gde igraju i srpski glumci Predrag Miki Manojlović i Branislav Trifunović, od 4. februara kreće u bioskope širom Srbije, najavio je distributer Taramount film iz Beograda.


Prema bestseler romanu Evite Tvardzik Urbaníkove, film prikazuje emotivnu životnu priču predstavljenu na duhovit i iskren način o tri žene koje spaja prijateljstvo, muškarac i petogodišnja devojčica.

  Junakinja Simona obnavlja svoj život nakon što se razvede i njen sin odluči da živi s ocem. Natalija ljubav nalazi u udovcu sa ćerkicom i predanom bakom, a Eva, iako penzionerka, saznaje da njena ljubav uključuje i onu partnersku, a ne samo ljubav prema unuci.
  

Zabavna i dirljiva priča dokaz je da postoji toliko različitih ljubavi koliko ima ljudi na planeti Zemlji, gde je ponekad tako malo dovoljno da se iz razonode razvije snažna veza, a još manje da se pažljivo raspoređena sreća razbije na hiljade delova.

  Ovo je film o ljubavi prema muškarcima, deci i sebi, film u kojem se svi mogu pronaći – o tri divne žene, tri oblika ljubavi, tri priče o radosti i bolu, sreći i tugi.
  Tri glavna ženska lika tumače – Eliška Balzerová, Tatijana Dikova i Petra Hžrebíčkov, a uz njih su slovački glumci Luboš Kostelni i Marijan Mitaš, hrvatski Janko Popović Volarić i spomenuti Branislav Trifunović i Predrag Manojlović.

Dva srpska glumca su bila aktuelna u novoj eri hiper produkcije igranih TV serija, posebno su obojica bila gledana tokom perioda pandemije.
Miki Manojlović sa uspešnom karijerom u evropskim produkcijama, prihvatio je da glumi u jednoj seriji, i izbor je pao samo na “Južni vetar”.
Da li će se pojaviti na setu nastavka tog krimi serijala u vidu filma, kasnije i serije, ostaje da čekamo i proverimo.
Tokom pandemije i Baneta Trifunovića smo gledali na malim ekranima, u triler seriji “Tajkun”, uz Dragana Bjelogrlića kao naslovnog junaka.
Uskoro će upravo on naslediti ulogu svog brata u novoj verziji komične TV serije “Crni Gruja”.

Bioskopi koji će prikazivati film PREVIŠE LIČNO su:

Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš, CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture (Čačak), Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Kulturni centar (Gornji Milanovac), Centar za kulturu (Mladenovac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Kulturno-obrazovni centar (Boljevac), Kulturni centar Mladost (Futog), Centar za kulturu (Kovin), Centar za kulturu (Stara Pazova), Cineplexx MNE Delta City i Cadmus Cineplex (Budva).

Distributer: Taramount film.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Novi holivudski filmovi u domaćim bioskopima: “Tvist”, “Duša”, “Lovac na čudovišta”

Spektakl SF horor, animirani, moderni klasik, čuveni roman na platnu Moderna verzija kultnog romana “Olivera Tvista” Čarlsa Dikensa u...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket