MICKA LIFA najavljuje topljenje u kardio stilu za ovu subotu!

Rep/trep/hip hop izvođač iz Novog Sada, pod umetničkim imenom Micka Lifa, nastupiće ove subote, 11.decembra u beogradskom klubu Kuglaš.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Kao podršku na nastupu najavljuje ekipu u sastavu: Rcallz Baboon, Kene Beri, Nihil i XO Rade.

Micka Lifa ima 28 godina, diplomirani je grafičar na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a trenutno je apsolvent master studija na odseku Konzervacija i restauracija kulturnog nasleđa. Bavi se stvaralaštvom i humanim radom, kroz različite medije. Radi u srednjoj školi kao profesor likovne kulture i grafičkog dizajna, a periodično je u funkciji spoljnjeg saradnika u Pokrajinskom zavodu za zaštitu spomenika kulture.

Pored toga, bavi se rep/hip hop/trap muzikom od 2015. godine. Sve numere možete pronaći na youtube kanalima izdavačkih kuća “Unija TV“, “IDJ Tunes“, “Klinika“ i “Fuck Your Dreams”.

Od 2015. do 2021. godine zabeležila je nastupe na nekim festivalima većih razmera poput “Kiez Contest“, Berlin – 2019 ili “Dodji na Amfi“, Amfiteatar,  Niš – 2019.

Takođe, nastupala u klubovima širom Srbije („Apolo dvorana“ u Pančevu, „Paradiso, „Hala 6“, „MAD Club“, „KC LAB“ i „Shamrock Bar“ u Novom Sadu)

Delila je binu sa mnogim izvođačima iz Srbije i regiona, među kojima su Struka, Fox, Surreal, Spejs Noksi, Prti Bee Gee, ISKAZ, Sky Wikler, Bvana Herbalajzer THC i mnogi drugi.

SAVE THE DATE!“ kaže Micka Lifa i dodaje da jedva čeka svoj prvi nastup u Kuglašu: „Pripremite energiju za topljenje u kardio stilu, jer moji fenomenalni gosti Rcallz Baboon, Kene Beri, Nihil ,XO Rade i ja imamo vrlo uzbudljiv kontent za vas!

Ulaznice za nastup biće dostupne na ulazu u klub Kuglaš, po ceni od 500 dinara.

Micka Lifa:

https://www.instagram.com/micka_lifa/

Kuglaš:

https://www.facebook.com/kuglasbg

https://www.instagram.com/kuglasbg/

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Izašao novi singl i spot benda Sink za pesmu “Nemam odgovore”

Izašao je novi sing i spot benda Sink za novu pesmu “Nemam odgovore”! Spot prati mladog ratnika koji dolazi...
Reklama
musicpocket