Metallica donirala 40.000 funti beskućnicima

0
Reklama

Metallica je donirala 40.000 funti dobrotvornoj organizaciji za beskućnike koja se nalazi u blizini Download Festivala, gde su ovog vikenda odsvirali dva velika koncerta.

Nastavljajući svoje dobrotvorne donacije tokom svoje opsežne dvogodišnje turneje, bend je dao značajnu donaciju dobrotvornoj organizaciji Help The Homeless iz Lestera preko njihove fondacije All Within My Hands, piše NME, a prenosi Telegraf.

Help The Hopeless pruža podršku za “obrazovanje radne snage, borbu protiv gladi, pomoć u katastrofama i druge ključne lokalne usluge”.

Govoreći o donaciji za BBC, osnivač dobrotvorne organizacije Arif Voraji rekao je: “Počeo sam da pratim njihovu fondaciju na društvenim mrežama pre nekoliko godina i označavam naš rad, ali to je bilo to.

Onda sam dobio mejl od njih u kojem je pisalo da sviraju na Downloadu, odmah niz ulicu u Kasl Doningtonu, i da žele da podrže lokalne dobrotvorne organizacije. Bilo je neverovatno i bio sam pomalo zapanjen. Došlo je u savršeno vreme jer su stvari izgledale neujednačeno.”

Voraji je dodao: “Videli smo ogroman pad donacija od strane javnosti i donacija od korporacija, ali smo u isto vreme videli povećanje potražnje. Videli smo 100% povećanje potražnje za našom bankom hrane i našim drugim uslugama hrane i ne dolaze samo pojedinci, već i porodice.

Ovaj novac je spas za zaista ugrožene ljude. To će nam pomoći da nastavimo da radimo ono što radimo i pomoći ne samo beskućnicima već i drugima koji se bore, ljudima koji se oporavljaju, ljudima koji su se tek uselili u novi smeštaj.

Ali to će nam takođe pomoći u svakodnevnim troškovima vođenja dobrotvorne organizacije i samo da ostanu upaljena svetla.”

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here