Mesto susreta i početak muzičke industrije / INDIREKT showcase festival 

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

INDIREKT showcase festival je mesto susreta i početak muzičke industrije – mesto odakle sve direktno počinje. Bazira se na kombinaciji koncertnih nastupa koji uključuju i etablirane i nadolazeće umetnike/bendove sa tribinama i diskusijama na temu muzičke industrije, trendove u marketingu, razmenu iskustava, kontakata i još mnogo toga.

INDIREKT je u konstantnom umetničkom i komercijalnom usponu. Uspešno su prevazilazili poteškoće i pokazali značajan progres u smeru u kome bi želeli da se razvijaju. Uprkos veoma teškoj ekonomskoj situaciji i smanjenju budžeta, ovogodišnji INDIREKT organizovan je sa velikim
entuzijazmom, po prvi put na jednom mestu: 12, 13. i 14. novembra u Domu omladine Beograda, koji je prepoznao važnost INDIREKT-a i pružio ovom događaju tehničku i marketinšku podršku.

Ovogodišnja koncepcija, koja će se u nekim aspektima razlikovati od prethodnih, dobija i novi  vizuelni identitet, a muzička selekcija orijentisana je na region Balkana, uz plan da se festival razvija i izvan regionalnog okvira.

*************************

Indirekt je trodnevna internacionalna muzička konferencija posvećena muzičarima i njihovoj edukaciji. Indirekt predstavlja edukativnu platformu za muzičare, a kroz koncerte ujedno je i izvođačka platforma za mlade i etablirane muzičke umetnike i pomaže im u daljoj afirmaciji, uz edukaciju nove slušalačke publike. Ova platforma je tokom prethodnih godina povezivala umetnike, muzičare, izdavače, promotere, festivale, urednike, novinare, audio inžinjere i publiku iz celog regiona. Festival se ove godine održava sedmi put.

http://indirekt.rs/

https://www.facebook.com/indirektbg/

https://www.instagram.com/indirektbg/

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket