Mesto susreta i početak muzičke industrije / INDIREKT showcase festival 

0
Reklama

INDIREKT showcase festival je mesto susreta i početak muzičke industrije – mesto odakle sve direktno počinje. Bazira se na kombinaciji koncertnih nastupa koji uključuju i etablirane i nadolazeće umetnike/bendove sa tribinama i diskusijama na temu muzičke industrije, trendove u marketingu, razmenu iskustava, kontakata i još mnogo toga.

INDIREKT je u konstantnom umetničkom i komercijalnom usponu. Uspešno su prevazilazili poteškoće i pokazali značajan progres u smeru u kome bi želeli da se razvijaju. Uprkos veoma teškoj ekonomskoj situaciji i smanjenju budžeta, ovogodišnji INDIREKT organizovan je sa velikim
entuzijazmom, po prvi put na jednom mestu: 12, 13. i 14. novembra u Domu omladine Beograda, koji je prepoznao važnost INDIREKT-a i pružio ovom događaju tehničku i marketinšku podršku.

Ovogodišnja koncepcija, koja će se u nekim aspektima razlikovati od prethodnih, dobija i novi  vizuelni identitet, a muzička selekcija orijentisana je na region Balkana, uz plan da se festival razvija i izvan regionalnog okvira.

*************************

Indirekt je trodnevna internacionalna muzička konferencija posvećena muzičarima i njihovoj edukaciji. Indirekt predstavlja edukativnu platformu za muzičare, a kroz koncerte ujedno je i izvođačka platforma za mlade i etablirane muzičke umetnike i pomaže im u daljoj afirmaciji, uz edukaciju nove slušalačke publike. Ova platforma je tokom prethodnih godina povezivala umetnike, muzičare, izdavače, promotere, festivale, urednike, novinare, audio inžinjere i publiku iz celog regiona. Festival se ove godine održava sedmi put.

http://indirekt.rs/

https://www.facebook.com/indirektbg/

https://www.instagram.com/indirektbg/

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here