Merlin Menson: Lažno su me prikazali kao silovatelja, izbezumljen sam i depresivan

0
Reklama

Neki ga vole, neki mu se dive, a nekima je on jednostavno zastrašujuć. Američki muzičar Merilin Menson (53) koji je pet puta nominovan za prestižnu Gremi nagradu, tvrdi kako mu je karijera dotakla dno nakon što ga je 15 žena prošle godine optužilo za seksualno zlostavljanje. Zbog toga i dalje prima pretnje smrću.

Preko interneta dobijam mnoge pretnje smrću. Jako me plaše i čine me izbezumljenim, depresivnim, zabrinutim i neispavanim. Osim toga, zabrinut sam da će neko nauditi mojoj supruzi Lindzi”, otkrivaju novi pravni dokumenti prema pisanju američkih medija.

Zbog spomenutih optužbi diskografska kuća i agencija otkazale su saradnju s njim, a u međuvremenu su ga isključili i sa svih holivudskih društvenih i poslovnih okupljanja. Pevač tvrdi kako zbog svega što se dogodilo njegova muzika ”pati”.

Zbog optužbi ne ide na turneje, ne može ništa, pa čak ni da objavi svoju knjigu. Menson je veliki ljubitelj slikanja, a izložbu svojih fotografija, kaže, morao je odložiti na neodređeno vrijeme.

Lažno su me prikazali kao silovatelja i zlostavljača. Zbog toga sam izgubio dve glumačke uloge u TV serijama ‘American Gods‘ i ‘The Stand‘”, rekao je Menson.

Muzičar se od marta povukao iz javnosti, ali i sa društvenih mreža.

Inače, bivša verenica, Evan Rejčel Vud (35), ga je 2021. godine optužila za emotivno, fizičko i seksualno zlostavljanje tokom njihove sedmomesečne veze. Romansu sa pevačem započela je kada je imala samo 18 godina, a on se 13 dana pre toga razveo od plesačice Dite Fon Tiz (50).

Menson je bivšoj verenici uzvratio tužbom za klevetu, namerno nanošenje emotivne boli te navodna kršenja kalifornijskog Zakona o sveobuhvatnom pristupu podacima i prevaru.

Merilin Menson je i dalje pod istragom”, izjavio je okružni tužilac Los Anđelesa.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here