Meril Strip se razvodi posle 45 godina braka

0
Reklama

Meril Strip odlučila je da se razvede posle 45 godina braka sa Donom Gamerom. U zajedničkoj izjavi za “Page Six” navodi se da već šest godina žive odvojeno.

Meril Strip (74) i Don Gamer (76) odlučili su da daju zajedničku izjavu za medije pre nego što “vrag odnese šalu”. Naime, list “Page Six” objavio je da će bivši partneri voditi računa jedno o drugom, ali da su odlučili da nastave svoje živote odvojeno i da šest godina već ne žive zajedno.

Merili i Don koji su se venčali 1978. godine i u braku dobili četvoro dece poslednji put su viđeni zajedno na dodeli Oskara 2018. godine.

Bivši par se upoznao posle smrti dugogodišnjeg partnera Meril Strip, glumica Džona Kazela koji je preminuo od raka pluća.

Oskarovka je krajem sedamdesetih za “People” izjavila da će je Džonova smrt pratiti do kraja života.

Njegova smrt me je naterala da se suočim sa konačnošću i da ću i ja umreti pre ili kasnije. Posle toga sam ne sve počela da gledam drugačije”, rekla je Meril.

U intervjuu za Vogue 2002. godine Meril je opisala brak sa Donom kao zajedničku borbu za porodicu i život u dvoje.

Ne postoji upustvo kako da napravite porodicu i da sve ispadne fantastično. Sve u braku su pregovori i dogovori. Ja imam holistički pristup svemu. Imam dve velike ljubavi – posao i Dona”, rekla je Oskarovka.

Meril Strip pre četiri godine, kada se uveliko rastala sa Donom Gamerom u razgovoru sa novinarom Sydney Morning Herald rekla je da porodica – timski rad.

Moj suprug Don on je uključen u svaki aspekt. Malo je bio opušteniji u odgajanju dece, ja sam više bila mama tigar. Nikada nije imao problem da vodi računa o deci dok sam ja radila”, rekla je Strip.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here