Membrain Festival 2021 u Šibenik dovodi najbolje od internacionalne nezavisne bass scene !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Šesto izdanje Membrain festivala održat će od 5. do 8. avgusta 2021. na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na samom ulazu u Šibenski kanal. Kroz četiri dana programa na tri bine izmeniće se preko 50 DJ-eva iz Hrvatske, Evrope i sveta koji će na moćnim DIY soundsystemima prikazati najaktuelnije trendove u svojim žanrovima.

Drum and bass, Dubstep i Half-time najzastupljeniji su muzički žanrovi ovog leta na Membrain festivalu, a promovisaće se i ostali smerovi na sceni poput – Jungle, Dub, Liquid, Neurofunk.

Imena koja svakako treba istaknuti su Youngsta, jedna od glavnih britanskih figura dubstepa i prepoznatljivo lice na velikim festivalima tog žanra te novozelandski duo Truth, internacionalno prepoznati i priznati dvojac na dubstep sceni. Izlomljene ritmove DnB-a predvodiće DLR i Mako okupljeni u bristolskom projektu OneMind te njihov kolega Amoss koji već promoviše svoj značaj po gotovo svim kontinentima. Jedinstveni zvuk Half-timea donosi legenda berlinske scene Presha, inače vlasnik kultnog Samurai Music labela, poznati belgijski kolektiv The Untouchables. Svakako valja spomenuti i Coco Bryce, predvodnika Jungle zvuka na festivalu, koji se zadnjih godina istaknuo u jedno od najzanimljivijih imena tog žanra.

I ove godine uz šaroliko internacionalno društvo na Membrainu nastupaju i hrvatska DJ imena, i to od Osijeka, preko Zagreba, Zadra, Splita i Šibenika. Redom su to istaknuti muzičari domaće scene: Vrh, Minimalist, Sapleo, FrenkyBoy, LucyLyu, Vizitor, Vexi, Nobru, Fullstep Phil, Kl Audio i Lowre Glant.

https://web.facebook.com/watch/?v=854114231729068

– Membrain Festival od početka za cilj ima promociju domaće elektronske scene, njenih autora, Dj-eva, labela, promotera i organizatora. Isto tako, Membrain savršeno kombinuje najbolje od nezavisne bass muzike iz evropskih gradova (London, Amsterdam, Berlin) s mediteranskom klimom i doživljajem jedinstvenim samo za hrvatsku obalu. Nadamo se da ćemo i ovo leto u Šibeniku napraviti pravi mali raj za sve ljubitelje festivala – govore nam Davor Dedić i Igor Bergam, glavni ljudi Membraina.

Ulaznice za šesto izdanje Membrain festivala u prodaji su po ceni od 140 kuna za jedan dan do 300 za sve dane festivala, što uključuje i besplatan kamp u sklopu lokacije.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Otvaranjem ulice kultnog filma „Lepota poroka“ završen prvi festival svesnosti i intimnosti na Adi Bojani

Otvarajem ulice „Ljepote poroka“ u samom srcu Ade Bojane, zatvoren je ADA Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket