Membrain Festival 2021 u Šibenik dovodi najbolje od internacionalne nezavisne bass scene !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Šesto izdanje Membrain festivala održat će od 5. do 8. avgusta 2021. na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na samom ulazu u Šibenski kanal. Kroz četiri dana programa na tri bine izmeniće se preko 50 DJ-eva iz Hrvatske, Evrope i sveta koji će na moćnim DIY soundsystemima prikazati najaktuelnije trendove u svojim žanrovima.

Drum and bass, Dubstep i Half-time najzastupljeniji su muzički žanrovi ovog leta na Membrain festivalu, a promovisaće se i ostali smerovi na sceni poput – Jungle, Dub, Liquid, Neurofunk.

Imena koja svakako treba istaknuti su Youngsta, jedna od glavnih britanskih figura dubstepa i prepoznatljivo lice na velikim festivalima tog žanra te novozelandski duo Truth, internacionalno prepoznati i priznati dvojac na dubstep sceni. Izlomljene ritmove DnB-a predvodiće DLR i Mako okupljeni u bristolskom projektu OneMind te njihov kolega Amoss koji već promoviše svoj značaj po gotovo svim kontinentima. Jedinstveni zvuk Half-timea donosi legenda berlinske scene Presha, inače vlasnik kultnog Samurai Music labela, poznati belgijski kolektiv The Untouchables. Svakako valja spomenuti i Coco Bryce, predvodnika Jungle zvuka na festivalu, koji se zadnjih godina istaknuo u jedno od najzanimljivijih imena tog žanra.

I ove godine uz šaroliko internacionalno društvo na Membrainu nastupaju i hrvatska DJ imena, i to od Osijeka, preko Zagreba, Zadra, Splita i Šibenika. Redom su to istaknuti muzičari domaće scene: Vrh, Minimalist, Sapleo, FrenkyBoy, LucyLyu, Vizitor, Vexi, Nobru, Fullstep Phil, Kl Audio i Lowre Glant.

https://web.facebook.com/watch/?v=854114231729068

– Membrain Festival od početka za cilj ima promociju domaće elektronske scene, njenih autora, Dj-eva, labela, promotera i organizatora. Isto tako, Membrain savršeno kombinuje najbolje od nezavisne bass muzike iz evropskih gradova (London, Amsterdam, Berlin) s mediteranskom klimom i doživljajem jedinstvenim samo za hrvatsku obalu. Nadamo se da ćemo i ovo leto u Šibeniku napraviti pravi mali raj za sve ljubitelje festivala – govore nam Davor Dedić i Igor Bergam, glavni ljudi Membraina.

Ulaznice za šesto izdanje Membrain festivala u prodaji su po ceni od 140 kuna za jedan dan do 300 za sve dane festivala, što uključuje i besplatan kamp u sklopu lokacije.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket