Mediji: Tejlor Svift trenutno je definitivno najveći svetski muzički fenomen !

0
Reklama

Premijera filma “Taylor Swift: The Eras Tour” održana je u svetu i kod nas, a da je pevačica Tejlor Svift definitivno trenutno najveći fenomen dokaz je Bijonse koja je došla na svetsku premijeru filma, trenutno svoje najveće konkurentkinje, budući da se u bioskopima očekuje i njen koncertni film.

Svetski magazin Variety pretpostavlja da će priča sa Tejlor Svift postati koncertni film s najvećom zaradom svih vremena, prenosi 24sedam.

Američki bioskopi se nadaju se da će ih ovaj film spasiti s obzirom na to da mnoštvo planiranih filmova nije objavljeno zbog holivudskog štrajka koji je odložio neke filmove.

Na samoj svetskoj premijeri u Los Anđelesu bilo je zabavno za sve.

Tejlor je na crvenom tepihu pozirala s članovima svoje ekipe koja je bila s njom na turneji. S nekima od njih se i raspričala, a dobro su se i nasmejali.

Trenutno ništa manje popularna od Tejlor, pevačica Bijonse došla je podržati svoju koleginicu “ljutu protivnicu”. Naime, osim Tejlor, i Bijonse je snimila koncertni film koji je baziran na njenoj turneji “Renaissance World Tour” a premijera bi trebalo biti održana 1. decembra.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here