„Me nosiš vo sebe“ drugi singl makedonsko-ljubljanskog rokenrol projekta Rush to Relax !

0
Reklama

„Me nosiš vo sebe“ je drugi singl makedonsko-ljubljanskog rokenrol projekta Rush to Relax sa nadolazećeg albuma „Misli“

Predstavljamo vam najnovije lo-fi rokenrol ludilo Damjana Manevskog (Rush to Relax, Lelee, Morvern) i njegove najbliže ekipe saradnika! „Me nosiš vo sebe“ je drugi singl s albuma „Misli“, a neodoljivi video spot delo je prekrasnog slovenačkog umetničkog tandema Maruša Uhan i Lina Steiner.

: https://rushtorelax.bandcamp.com/track/me-nosi-vo-sebe
Stream: https://song.link/rfhwd7wxnrgpx

„Me nosiš vo sebe“ je čist eskapizam nošen kontrastom vedrih gitarskih melodija i krhkih stihova koji u svet isporučuju male ljubavne ispovesti. Singl u sebi nosi prepoznatljivo razigrane Damjanove gitare, koje neprestano skaču iz melodije u melodiju i sve te deliće maestralno sklapaju u skladnu celinu. Na temu se savršeno nadovezao i sam video koji je snimljen u ne tako tipičnoj deželskoj idili i produciran u opuštenom okruženju i sa duhovitom notom.

Neža Bukovec

Singl „Me nosiš vo sebe“ snimljen je tokom prošle zime – za snimanje i miks bio je zadužen Jan Cizej (AsKeySnjt Studio), dok je mastering uradio Mikey Young (Total Control, Eddy Current Suppression Ring). Pesma će se naći na albumu „Misli“ koji izlazi poslednjeg dana avgusta digitalno i do kraja godine na vinilu u zajedničkoj akciji Look Back and Laugh iz Ljubljane, Pop Depresije iz Beograda i Hidden Bay Records iz Tuluza.

RUSH TO RELAX – linkovi:

Bandcamp: https://rushtorelax.bandcamp.com/album/misli

Instagram: https://www.instagram.com/rush_to_relax

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here