Matija Cvek predstavlja svoj prvi LP i još jedan singl sa albuma prvenca „Izbirljivo i slučajno“

0
Reklama

Neverovatna energija koju ovaj mladi muzičar prenosi svakom svojom pesmom, kulminirao je sredinom aprila ove godine izlaskom njegovog albuma prvenca „Izbirljivo i slučajno“.

Prva potpisana edicija CD-a rasprodata je u rekornom roku, a Matija je zahvalio svim svojim fanovima na velikoj podršci i obećao da će album objaviti i na LP-ju.

Obećao i ostvario – album „Izbirljivo i slučajno“ se već danas nalazi u prodaji.

Neverovatan je osećaj držati u rukama svoju prvu ploču. Ovim putem zahvaliću svojim saradnicima, pre svega Alanu Doviću, producentu i koautoru većine pesama koji je svojom energijom, znanjem i trudom obeležio moj prvi album. Mislav Žabarović koautor je pesama Visine i Blizu(69) za koju je produkciju radio Edin Tahirović. Sinergija i razumevanje obeležilo je naš stvaralački proces i na tome im najviše hvala. Hvala i svim muzičarima, našim prijateljima koji su ostavili tračak svog talenta i znanja na ovom albumu.“ – rekao je Matija Cvek

Uporedo sa objavom LPa Matija predstavlja I novi singl „Generacija“ skinut sa albuma prvenca, a nastala je u saradnji Matije i celog njegovog benda The Funkensteins.

Za pesmu je snimljen i video spot koji je montiran od video snimaka sa rasprodate letne turneje albuma „Izbirljivo i slučajno“.

Montažu spota potpisuje Luka Sepčić, a pogledajte ga na sledećem linku:

Presretan sam uoči objave novog singla. Nakon radnog leta punog fenomenalnih nastupa objavljujemo mali omaž svemu što smo kao bend prošli, privatno i svirajući. Mala porodica koja uživa u smehu, veselju, muzici i prijateljstvu te se uspešno nosi sa zahtevima koje današnji svet i generacijski superbrzi žrvanj stavlja pred nas.“ – rekao je Matija Cvek

Ceo album „Izbirljivo i slučajno“ slušajte na svim digitalnim servisima:

Matiju Cveka pratite i na njegovom Instagramu i Facebooku

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here