MASSIMO SAVIĆ NA TAŠMAJDANU 18. SEPTEMBRA U 21H

0
Reklama

Nakon uspeha hita „Mali krug velikih ljudi“ Massimo je objavio još jednu veliku pesmu koja se odmah po izlasku našala na svim top listama. „Putujemo i kad stojimo“ svojom emocijom i predivnim stihovima osvojila je srca publike i radijski eter. Na mnogobrojnim koncertima tokom leta, publika peva i uživa u novoj pesmi i Masimo se raduje da je predstavi i pred beogradskom publikom. Imaće priliku 18.septembra na kultnoj sceni Tašmajdana.

“ Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, tu imam puno prijatelja. Moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije. Dođite da slavimo muziku, ljubav i najljepše emocije. Garntujem vam da ćemo dati sve od sebe jer želimo da ljudi odu sa koncerta zadovoljni i ispunjeni. “ izjavio je Massimo

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti s karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina. “Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju  i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i reakcija publike. Njegove pesme redovnu ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti!

Ukoliko želite da uživate u vanvremenskim hitovima kao što su : „ Stranac u noći, Sjaj u tami, Indija, Da mogu, Iz jednog pogleda, Zar nema više nas“ , i mnoge, mnoge druge, ulaznice za tašmajdanski koncert, kao i za koncert na Paliću, možete nabaviti u sistemu Tickets

Koncert će se održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije koje važe za sve festivale ( ulazak uz sertifikat o vakcinaciji, negativni PCR ili antigenski test ).

Massimo 18.septembra na Tašmajdanu,  a 20.septembra na Letnjoj sceni Palić

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here