Massimo ruši granice – koncert koji spaja stvarno i virtuelno

Najnagrađivaniji pevač regiona 10. decembra u dvorani Lisinski održaće ekskluzivni koncert za 500 gledaoca, a spektakl će ući u istoriju jer je prvi popularni koncert koji se istovremeno održava i virtuelno!

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Zaposlenima u ustanovama kulture 100 odsto plata ako dobiju kovid

Zaposleni u ustanovama kulture imaće pravo na naknadu plate u visini od 100 odsto prosečne plate ostvarene u prethodnih...

Dugo očekivani album inđijskog metal sastava Alitor zvanično je objavljen

Dugo očekivani album inđijskog metal sastava Alitor danas je zvanično objavljen na svim digitalnim platformama, dok su fizička izdanja...

Francusko – srpski susreti od danas (30.11.) na 26. Festivalu Autorskog filma

Program se održava u potpunosti onlajn zbog pandemije Ovogodišnji program „Randevu“ kao Francusko-srpski filmski susreti u okviru 26. Festivala Autorskog filma počeli su...

Koncert Massima 10. decembra 2020. godine u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski biće zapamćen kao prelomni trenutak na muzičkoj sceni. Naime, kompanija Music Time u saradnji sa Aquarius Recordsom i Entriom, predstavlja prvi koncert popularne muzike koji će se održati na dve platform istovremeno – u stvarnom i virtuelnom svetu.

U prodaju su puštene ulaznice za spektakl u Lisinskom, a jednako atraktivan show biće dostupan i svima onima koji neće biti u prilici fizički da prisustvuju koncertu. Poseban tim kamermana, režisera, majstora za svetlo i drugih stručnjaka, pobrinuće se da publika kod kuće učestvuje u još neviđenom spektaklu.

U petak 13. novembra u prodaju je pušten ograničen kontingent od samo 500 sedećih ulaznica sa kojima gledaoci mogu prisustvovati spektaklu u Lisinskom. Nedelju dana kasnije, odnosno danas, 20. novembra u prodaju su puštene i ulaznice za virtuelni koncert. Virtuelne ulaznice omogućiće svima onima koji neće moći da dođu u Lisinski, da provedu nezaboravno veče u vlastitom aranžmanu. U pidžami, večernjoj toaleti, sa porodicom ili kućnim ljubimcem, svi obožavatelji Massima i dobre muzike dobiće jedinstveni pristup ovom spektaklu.

Počašćen sam što sam dobio priliku da budem deo ove posebne priče. Učestvovati u ovom pionirskom događaju zaista je nešto jedinstveno. Veselim se tome da stanem pred 500 gledaoca u prekrasnom Lisinskom, ali isto tako posebno me raduje što ćemo za gledaoce kod kuće prirediti poseban show. Kamere, svetla, režija, ton i video majstori pobrinuće se da svi kod kuće uživaju u vrhunskom spektaklu. Koncert će se istovremeno prenositi do vaših domova tako da ćete u stvarnom vremenu svedočiti istoriji. Ovakvi eventi, koji spajaju stvarno i virtuelno, a obzirom na situaciju u svetu i kod nas, budućnost su našeg posla, jer jedino na taj način našu muziku možemo približiti široj publici” – rekao je Massimo.

I za goste u dvorani a i za one virtuelne, Massimo priprema brojna iznenađenja. Jedno od njih će biti i to da će se među prvim kupcima virtuelnih ulaznica izabrati 10 onih najsretnijih koji će se nakon nastupa virtuelno podružiti sa Massimom u backstageu i koji će moći da mu prenesu svoje utiske o koncertu.

Ulaznice za fizički i virtuelni koncert su dostupne preko servisa Entrio, a ulaznice za sedeća mesta u dvorani mogu se kupiti i na blagajni koncertne dvorane Lisinski.

ŠTA JE VIRTUELNI KONCERT I KAKO KUPITI VIRTUELNU ULAZNICU?

  • Virtuelni koncert je nadogradnja i proširenje fizičkog događaja koji vam omogućuje potpuno novo iskustvo i prisustvovanje na događaju iz udobnosti vlastitog doma.
  • Virtuelnom koncertu možete pristupiti iz svih delova sveta. 
  • Virtuelnu ulaznicu kupujete na www.entrio.hr – sam proces kupovine jednak je kupovini ulaznice za fizički događaj.
  • Po završetku kupovine, umesto uobičajene ulaznice, na mail vam stiže link za direktno uključenje u virtuelni koncert. 
  • Jednim klikom spajate se u live prenos – ulaz na koncert nikada nije bio brži!
  • Pratite koncert bez fizičke distance, bez maske, iz susedne zemlje, uz dobru čašu vina, kokice, svoju bolju polovinu, sa drušvom, u svojoj dnevnoj sobi, sa kućnim ljubimcem… Kako god poželite, jer ovo je #koncertnatvojnačin. 
  • Direktni link za kupovinu ulaznica je https://www.entrio.hr/event/massimo-u-lisinskom-koncertnatvojnacin-8597
FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Muzički festival “Zvezdarijada” za decu i takmičenje “Prvi glas Zvezdare” tokom decembra samo onlajn

Mladima veoma nedostaje druženje i komunikacija uživoFestival kulture mladih “Zvezdarijada” i takmičenje "Prvi glas Zvezdare" biće održan tokom decembra...

Premijera baleta “Krcko Oraščić” u nedelju 6. decembra u Cineplexx Ušće i u Nišu

Na repertoaru lanca Cineplexx i dalje bogata ponuda filmskih hitovaSamo jedna premijera će biti predstojećeg vikenda (5. i 6.12.) na velikom platnu u Srbiji,...

Svetski: Irina Karamarković

Druga epizoda dokumentarne TV serije „Svetski“ vodi nas u Grac kod doktorke Irine Karamarković, slobodne umetnice, pevačice i naučnice, i premijerno je na programu...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!