Massimo novi vinil Vještina Boutique predstavlja pesmom Arsena Dedića – “Ne plači”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Krajem 2019. godine, dok nam još reči pandemija, zemljotres, katastrofa i zabrane nisu tako često bile u vokabularu, Massimo je održao turneju za pamćenje. Vještina Boutique obilježila je 15. godišnjicu od izlaska albuma Vještina koji je zauvek obeležio Massimovu karijeru, a sastojala se od izuzetnih koncerata u nekim od najlepših dvorana.
Massimo je u pratnji Ive Popeskića, Henryja Radanovića i Elvisa Stanića obišao mnoge gradove i odsvirao koncerte koje i muzičari i publika pamte kao posebne. Upravo se zato rodila ideja da neka od tih live izvođenja zauvek uhvatimo u vremenu i objavimo – i to na ploči.
LP Vještina Boutique donosi sedam predivnih izvedbi u live verziji – pesme Bacila je sve niz rijeku, Iz jednog pogleda, Da mogu, Razgovor s konobarom, Loše vino, Ne plači, Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš.

“Bila mi je velika želja da atmosfera, izvođenja, osećaj sa ove turneje nekako ostane zabeležen. I onda se rodila ideja o ploči, što me je, moram priznati sasvim oduševilo. Baš je nekako prigodan format ploča za ove pesme izvedene u tom neponovljivom ambijentu” – rekao nam je Massimo koji je teško odabrao koje pesme želi da vidi na LP-u. Kako kaže, sve one imaju posebno značenje.
A upravo je pesma Ne plači, omiljenog Arsena Dedića odabrana za singl sa ove nove ploče.
Snimljen je i spot, i to na koncertu u zagrebačkom pozorištu Gavella, a za odličan video zaslužan je priznati reditelj Radislav Jovanov – Gonzo.

Gonzo je savršeno uhvatio naše trenutke muziciranja, atmosferu i jako sam sretan što se mogu ovako verno podsetiti na te trenutke kada smo slobodno nastupali, komunicirali sa publikom, putovali i prenosili našu umetnost ljudima.” – rekao je Massimo.
A kako bi proslavio izlazak ove ploče Massimo planira ponoviti koncerte sa turneje i to u Zagrebu i Puli. Detalji će biti poznati uskoro.

Svoj primerak ploče uskoro ćete moći pronaći u našoj online prodavnici www.menart.rs kao i u svim bolje snabdevenim muzičkim  prodavnicama širom Srbije.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket