Massimo novi vinil Vještina Boutique predstavlja pesmom Arsena Dedića – “Ne plači”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Krajem 2019. godine, dok nam još reči pandemija, zemljotres, katastrofa i zabrane nisu tako često bile u vokabularu, Massimo je održao turneju za pamćenje. Vještina Boutique obilježila je 15. godišnjicu od izlaska albuma Vještina koji je zauvek obeležio Massimovu karijeru, a sastojala se od izuzetnih koncerata u nekim od najlepših dvorana.
Massimo je u pratnji Ive Popeskića, Henryja Radanovića i Elvisa Stanića obišao mnoge gradove i odsvirao koncerte koje i muzičari i publika pamte kao posebne. Upravo se zato rodila ideja da neka od tih live izvođenja zauvek uhvatimo u vremenu i objavimo – i to na ploči.
LP Vještina Boutique donosi sedam predivnih izvedbi u live verziji – pesme Bacila je sve niz rijeku, Iz jednog pogleda, Da mogu, Razgovor s konobarom, Loše vino, Ne plači, Sve će to mila moja prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš.

“Bila mi je velika želja da atmosfera, izvođenja, osećaj sa ove turneje nekako ostane zabeležen. I onda se rodila ideja o ploči, što me je, moram priznati sasvim oduševilo. Baš je nekako prigodan format ploča za ove pesme izvedene u tom neponovljivom ambijentu” – rekao nam je Massimo koji je teško odabrao koje pesme želi da vidi na LP-u. Kako kaže, sve one imaju posebno značenje.
A upravo je pesma Ne plači, omiljenog Arsena Dedića odabrana za singl sa ove nove ploče.
Snimljen je i spot, i to na koncertu u zagrebačkom pozorištu Gavella, a za odličan video zaslužan je priznati reditelj Radislav Jovanov – Gonzo.

Gonzo je savršeno uhvatio naše trenutke muziciranja, atmosferu i jako sam sretan što se mogu ovako verno podsetiti na te trenutke kada smo slobodno nastupali, komunicirali sa publikom, putovali i prenosili našu umetnost ljudima.” – rekao je Massimo.
A kako bi proslavio izlazak ove ploče Massimo planira ponoviti koncerte sa turneje i to u Zagrebu i Puli. Detalji će biti poznati uskoro.

Svoj primerak ploče uskoro ćete moći pronaći u našoj online prodavnici www.menart.rs kao i u svim bolje snabdevenim muzičkim  prodavnicama širom Srbije.

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Otvaranjem ulice kultnog filma „Lepota poroka“ završen prvi festival svesnosti i intimnosti na Adi Bojani

Otvarajem ulice „Ljepote poroka“ u samom srcu Ade Bojane, zatvoren je ADA Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket