MARVEL STUDIO OBJAVIO PRVI TREJLER ZA FILM „DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA“

BENEDIKT KAMBERBAČ U DRUGOM SAMOSTALNOM FILMU KAO DOKTOR STREJNDŽ

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Multiverzum je pojam o kom znamo zastrašujuće malo

Studio Marvel objavio je tizer trejler za film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ (Doctor Strange In The Multiverse of Madness) koji je nastavak prvog samostalnog filma o neurohirurgu Stivenu (Benedikt Kamberbač) koji kreće putem fizičkog i psihičkog isceljenja, ovoga puta nastavljajući da istražuje tajne multiverzuma.


  Pored glavne role koju već 5 godina ponono nosi britanski glumac Benedikt Kamberbač, svoje uloge su ponovili i Elizabet Olsen kao Vanda Maksimov, Rejčel Mekadams u ulozi doktorke Kristine Palmer, kao i  Čivitel Edžiofor (Mordo) i Benedikt Vong (Vong).


  Radnja filma je za sada pod velom tajni, dok se iz prvog trejlera jasno naslućuje fantastična priča sa elementima naučne fantastike i akcije. Reditelj Marvelovog superherojskog filma je Sem Raimi koji potpisuje režiju za originalni film „Spajdermen“ iz 2002. godine sa Tobijem Mekgvajerom u glavnoj ulozi. Film „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“ će od 5. maja 2022. godine biti na velikom platnu širom zemlje.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Reklama

Aktuelno

Kritike na račun Ukrajine koštale Rodžera Votersa koncerata u Poljskoj: Biće persona non grata

Suosnivač Pink Flojda Rodžer Voters otkazao je koncerte planirane u Poljskoj zbog besa tamošnje javnosti nakon njegovog nedavno izrečenog stava o...
Reklama
musicpocket