MARKO LOUIS počinje letnju turneju 10.juna u Nišu!

0
Reklama

Jedan od autora i kompozitora, koji stvara sopstveni,  “Balkan Soul” cod  muzike  Marko Louis započeće svoju regionalnu koncertnu turneju pod nazivom “Freedom tour by Tuborg” nastupom u Nišu, u petak, 10.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), od 21h!

Nakon vrlo uspešnog koncerta u novembru 2019. godine u Domu Vojske, publika u Nišu konačno će imati mogućnost da uživa u sasvim svežem live performansu Marka Louisa sa kompletnim sastavom, gde će uz proverene stare hitove biti interpretirane i nove numere koje su snimljene i objavljene u doba pandemije.

Ako je muzika uživo i zastala u prethodnih par godina, Marko Louis je u međuvremenu objavio album “Sloboda”, album pesama za decu “Ja se zovem Slon” i snimio soundtrack inspirsan filmom “Nečista krv” koji je inače prvi srpski film na platformi Netflix.

Početkom ove godine Marko je objavio pesme “Dude” i svoju izvedbu poznate narodne pesme “Ruse kose” i premijerno će ih uživo prezentovati regionalnoj publici. 

“Niška publika je jedinstvena. Veoma su muzikalni i otvoreni su da pokažu kada uživaju i kada im se nešto sviđa. Onomad, koncert u Domu Vojske je počeo kao kamerni koncert i pretvorio se u “svadbu”. To ni u jednom drugom gradu ne može da se desi. Jedva čekam da slavim sa Nišlijama” izjavljuje Marko. 

Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži GIGSTIX  po promo ceni od 1.200 rsd za prvih 300 ulaznica, redovna pretprodajna cena je 1.500 rsd, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 rsd.

Broj ulaznica je ograničen.

PRODAJNA MESTA GIGSTIX U NIŠU:
KNJIŽARE VULKAN
» Vizantijski bulevar 1 (Roda centar), svaki dan od 09 do 22h
» Obrenovićeva 42 (SC Forum), svaki dan od 10 do 22h
» Bulevar Nemanjića 11b (Delta Planet), svaki dan od 9 do 22h od 22.4.2021.

Linkovi:

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3599-marko-louis

https://www.instagram.com/marko.louis25/

https://www.facebook.com/markolouismusic

Video:

Ruse Kose

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here