Makedonski muzičar Zoran Iliev sa singlom “Ja volim” premijerno na srpskom tržištu

Uspešan proboj talentovanog umetnika po celom regionu

0
Reklama


Uspešan proboj talentovanog umetnika po celom regionu


Popularni makedonski pevač Zoran Iliev sa novom pesmom “Ja volim” u izdanju HYPE produkcijeupravo je stigao na srpsku muzičku scenu, saopštila je navedena izdavačka kuća.

Ovo je njegova prva pesma na srpskom jeziku za koju je sam napisao tekst sam, a već je imao zapažene hitove – “Angeli i demoni”, “Na pola pat”, “Lažes pak” i duet sa Anabelom Atijas – “Od utro do večer”.

Pevač iz Makedonije se na sceni pojavio 2010. godine na muzičkom festivalu iz svoje zemlje – “M2”, gde se plasirao u finale. U žiriju ovog prestižnog takmičenja bili su pop pevačica Marija Šerifović, istaknuti kompozitor Darko Dimitrov i teksopisac Elena Ristevska koji su mu već tada predvideli uspešnu muzičku karijeru.


Ovaj šarmantni i talentovani mladić osvojio je srca makedonske publike učešćem na prestižnom festivalu “Makfest” na kojem je pobedio prvi put 2011., a duplu krunu odneo je 2017. godine u spomenutom duetu sa Anabelom Atijas, bivšom Anabelom Đogani.

Ovaj mladi pevač ima čak od 120 do 150 nastupa godišnje, dakle češće od svakog trećeg dana negde ima koncert.

Osvojio je sve klubove, diskoteke i lokale širom Makedonije.
Njega publika jednostavno obožava, atmosfera na nastupima je fenomenalna, a Zoran se trudi da uvek iznenadi publiku nekom novom pesmom.

Zajedničko pojavljivanje Zorana i Anabele Atijas na festivalu 2017. godine bilo je ogledalo jedne uspešne saradnje i divnog prijateljstva.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here