Majli Sajrus (Miley Cyrus) je objavila novi singl i spot „Used To Be Young“

Pop zvezda osvaja globalno tržište

0
Reklama


Pop zvezda osvaja globalno tržište

NJUJORK, 31. avgusta – Američka pop pevačica Majli Sajrus (Miley Cyrus) je objavila pesmu i spot „Used To Be Young“ u izdanju diskografske kuće “Columbia Records” iz Njujorka.


 Novi singl koji govori o sazrevanju, prati TV serijal “Endless Summer Vacation: Continued (Bacyard Sessions)”, premijerno emitovan na kanalu ABC, a kasnije će se naći na redovnoj ponudi servisa “Hulu”.


“Columbia Records” sa sedištem u Njujorku je američka diskografska kompanija u vlasništvu korporacije “Sony Music Entertainment”.  
Domaći i regionalni distributer izdanja ove kuće je “Menart”.


https://mileycyrus.lnk.to/UTBY/


“I know I used to be crazy, I know I used to be fun. You say I used to be wild. I say I used to be young”, peva kontraverzna muzičarka Majli Sajrus u svom novom singlu “Used To Be Young”.


Ova pesma sa poštovanjem govori o tome šta smo bili, ljubavi prema onome šta jesmo i slavljenju onoga šta ćemo postati. Osećam ponos kada razmišljam o svojoj prošlosti i optimista sam kada razmišljam o budućnosti”, izjavila je pevačica Sajrus povodom izlaska numere.


Pop zvezda je dodala da je veoma zahvalna svojim vernim fanovima koji svakodnevno ostvaruju njene snove, oduševljena je postojanoj nepokolebljivoj podršci od njih, tako da je naglasila da je pesmu posvetila obožavaocima.
O samom muzičkom spotu Majli je prenela svoje utiske da je sve to “super emotivno”, jer ona sagledava da je bukvalno mala verzija svoje mame.


“I kada vidim snimak majke kako pleše uz moju pesmu, dok ja snimam spot, istovremeno bih plakala i smejala se. To budi mnogo uspomena i osećanja, a retko stižemo da vidimo istinske ljudske emocije ovih dana“, ocenila je Majli Sajrus.


Pesma „Used To Be Young“ je prva nova muzika koju je Majli objavila nakon izlaska komercijalno uspešnog i od kritike visoko ocenjenog aktuelnog albuma “Endless Summer Vacation” (Columbia).


 Prvi singl skinut sa ovog albuma „Flowers“ je čak osam nedelja proveo na vrhu “Billboard Hot 100” liste singlova, što je ujedno i najveći uspeh koji je Sajrus postigla do sada.

Na američkim radio stanicama hit „Flowers“ je proveo 10 nedelja na prvom mestu, sa više od četiri milijarde strimova.

Istovremeno to je i pesma je koja je najbrže došla do prvih 500 miliona strimova u istoriji digitalnog servisa “Spotify”.


 Numera „Used To Be Young“ izlazi u vreme da obeleži jubilej – 10 godina od izlaska albuma „Bangerz“ (2013) koji je premašio trostruki platinasti tiraž, na kome se našao i njen hit singl „Wrecking Ball“.
Iz tog razloga pojaviće se specijalna, limitirana serija vinila sa bonus pesmom „23“.Pevačica i glumica Majli Sajrus proslavila se ulogom u američkom sitkomu “Hana Montana” (2006 – 2011) od koga je kasnije nastao i dugometražni igrani film “Hanna Montanah: The Movie”. Serija je imala četiri sezone i skoro 100 epizoda.

Gostovala je i u nekada popularnoj seriji – sitkomu “Dva i po muškarca” (Two And a Half Men).


 Majli Sajrus je objavila sledeće studijske albume: “Meet Miley Cyrus” (2007), “Breakout” (2008), “Can’t Be Tamed” (2010), “Bangerz” (2013), “Miley Cyrus & Her Dead Petz” (2015), “Younger Now” (2017), “Plastic Hearts” (2020) i najnoviji “Endless Summer Vacation” (2023).
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here