Madonna je odložila američke, ali je dodala evropske dane „The Celebration Tour-a“

0
Reklama

Krajem juna, Madonna je bila hospitalizovana zbog ozbiljne bakterijske infekcije, što je značilo da se njena planirana velika turneja neće moći održati po planu. Njeno je stanje, prema svemu sudeći, trenutno dobro, a turneja je dobila nove datume.

“The Celebration Tour” će početi u oktobru nastupima u Velikoj Britaniji i Evropi koji će trajati do početka decembra. Severnoamerički deo će uslediti 13. decembra u Brooklynu, s odloženim nastupima tokom januara, februara, marta i aprila 2024.

Turneja će biti presek muzike iz svih razdoblja njene karijere, a prema izvorima, to bi trebala biti najveća turneja koju je ikada napravila.

“Odložiti sve nastupe bio je prioritet broj jedan”, rekao je Live Nation u izjavi. “Nažalost, zbog sukoba rasporeda, nekoliko koncerata navedenih u nastavku će biti otkazano. Madonna žali zbog neugodnosti i nada se da će to u budućnosti nadoknaditi.”

Prethodno planirani evropski datumi trebali bi započeti 14. oktobra u Londonu. Na Starom kontinentu će se zadržati sedam nedelja i taj deo turneje zaokružiće nastupima u Londonu, 5. i 6. decembra.

Severnoamerička turneja prvobitno je trebala započeti 15. jula u Vancouveru. Probe su bile pri kraju, ali pevačica je 24. juna hitno prebačena u bolnicu zbog neodređene “ozbiljne bakterijske infekcije” koja je dovela do nekoliko dana boravka na intenzivnoj nezi.

“Hvala vam na vašoj pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja”, napisala je nakon hospitalizacije u postu na društvenim mrežama. “Na putu sam oporavka i neverovatno sam zahvalna za sve blagoslove u svom životu. Sada sam usredsređena na svoje zdravlje i jačanje i uveravam vas da ću se vratiti čim budem mogla! Trenutni plan je odložiti severnoamerički deo turneje i započeti u oktobru u Evropi.”

U drugoj objavi objavljenoj na Instagramu krajem jula, Madonna je podelila zahvalnost obožavateljima, timu i porodici i rekla: “Shvatila sam koliko sam srećna što sam živa”.

„The Celebration Tour” u Evropi:

14. oktobar – London, The O2 Arena
15. oktobar – London, The O2 Arena
17. oktobar – London, The O2 Arena
18. oktobar – London, The O2 Arena
21. oktobar – Antwerpen, Sportpaleis Arena
22. oktobar – Antwerpen, Sportpaleis Arena
25. oktobar – Kopenhagen, Royal Arena
28. oktobar – Stockholm, SE @ Tele2
01. novembar – Barcelona, Palau Sant Jordi
02. novembar – Barcelona, Palau Sant Jordi
06. novembar – Lisabon, Altice Arena
12. novembar – Pariz, Accor Arena
13. novembar – Pariz, Accor Arena
15. novembar – Köln, Lanxess Arena
16. novembar – Köln, Lanxess Arena11/19 – Pariz, FR @ Accor Arena
23. novembar – Milano, Mediolanum Forum
24. novembar – Milano, Mediolanum Forum
28. novembar – Berlin, Mercedes-Benz Arena
01. decembar – Amsterdam, Ziggo Dome
02. decembar – Amsterdam, Ziggo Dome12/05 – London, UK @ The O2
05. decembar – London, The O2 Arena
06. decembar – London, The O2 Arena

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here