LP DUO NASTUPA NA SONAR FESTIVALU – BARSELONA !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Nekoliko dana posle najavljenog koncerta na Kolarcu, LP Duo će na poziv festivala Sónar iz Barselone, održati specijalni video nastup, 28. oktobra 2021.na kome će premijerno predstaviti projekat Beyond Quantum Music i deo nove muzike koju su Sonja Lončar i Andrija Pavlović komponovali u prethodnom periodu. 

Sónar je jedan od najvećih i najznačajniji svetskih festivala elektronske muzike, a u okviru svoje platforme Sonar+D bavi se spajanjem kreativnosti i tehnologije promovišući projekte koji spajaju umetnost i nauku. 

Projekat Beyond Quantum Music nastavak je veoma uspešnog, pionirskogprojekta Quantum Music, pokrenutog od strane inženjera Dragana Novkovića, kvantnog fizičara Vlatka Vedrala i LP Dua. Jedan od ciljeva projekta je istraživanjezvuka, muzike i vizuelnih umetnosti kroz dijalog sa kvantnom fizikom. 

Nosilac projekta je Muzikološki Institut SANU, a partneri Ars Elektronika (Linz),

TodaysArt Festival (Hag), Univerzitet Hanover (Nemačka) i Duality doo.

U narednom periodu, LP Duo će osmisliti specijalni multimedijalni koncert Beyond Quantum Music, koji će izvesti na evropskoj turneji planiranoj za jesen 2022. godine. 

Podsećamo da LP Duo svira u velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, u subotu 23. oktobra u 19.30. Zbog epidemilološke situacije, karte su u pradaji u ograničenom broju, na blagajni Kolarca, po ceni od 1000 I 1200 dinara.

web-site: www.lpduo.com  

video: 

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket